Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Ξενοφώντας: Ο Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης και προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων δημοσιογράφων

Ξενοφώντας: Ο Οργανισμός Συλλογικής Διαχ...

Τα επόμενα βήματα

Εγκρίθηκε από την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, και δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 3052, η χορήγηση άδειας λειτουργίας στον Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης με την επωνυμία «ΞΕΝΟΦΩΝ οργανισμός συλλογικής διαχείρισης και προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων δημοσιογράφων συνεταιρισμός περιορισμένης ευθύνης» και τον διακριτικό τίτλο «ΞΕΝΟΦΩΝ» για τα ακόλουθα δικαιώματα δημοσιογράφων και δημιουργών έργων λόγου: άρθρο 3 παρ. 1, άρθρο 5Α, άρθρο 18 ν. 2121/1993, άρθρο 27Β παρ. 2 και άρθρο 51Β παρ. 4 ν. 2121/1993.
"Η εξέλιξη αυτή δικαιώνει πανηγυρικά τις μακρόχρονες και εντατικές προσπάθειες της ΕΣΗΕΑ που με την στήριξη όλων των δημοσιογραφικών Ενώσεων της χώρας – ΕΣΗΕΜ-Θ, ΕΣΗΕΠΗΝ, ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε, ΕΣΠΗΤ- πήραν την πρωτοβουλία να ιδρύσουν έναν αμιγώς δημοσιογραφικό ΟΣΔ προκειμένου να διεκδικήσουν αποτελεσματικά και να διασφαλίσουν τα πνευματικά δικαιώματα των Ελλήνων δημοσιογράφων.
Προκύπτει πλέον συμμετοχή του ΟΣΔ ΞΕΝΟΦΩΝ στην διανομή του δικαιώματος της εύλογης αμοιβής για το έτος 2023 η οποία θα αποδοθεί μέσα στο 2024, σύμφωνα με τις προβλέψεις του νόμου.
Οι κύριοι στόχοι του οργανισμού το αμέσως επόμενο διάστημα, όπως αναλύθηκαν με σαφήνεια και στην πολύ επιτυχημένη ημερίδα που διοργάνωσε ο ΞΕΝΟΦΩΝ στις 3 Μαΐου 2023, είναι:

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports