Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Η συναυλία του Κώστα Τουρνά στην Πάτρα- Το κέφι και η μικρή θαυμάστρια που ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε

Η συναυλία του Κώστα Τουρνά στην Πάτρα- ...

Η συναυλία αυτή, συνέπεσε με την επανάκαμψη του Τουρνά στη δισκογραφία μετά από έντεκα ολόκληρα χρόνια

Με μια μεγάλη συναυλία επέστρεψε  στην Πάτρα μετά από πολλά χρόνια, ο Κώστας Τουρνάς.

Ο «φιλόσοφος» της ελληνικής μουσικής,  εμφανίστηκε  με το συγκρότημά του στο “Πάνθεον” την Τετάρτη 10 Μαΐου,  σε μία μουσική παράσταση που διοργάνωσε το πανελλαδικό  περιοδικό «πατρινόραμα», το οποίο μάλιστα τον τίμησε  για την πολύχρονη προσφορά του στο ελληνικό τραγούδι.

Την παρουσίαση της συναυλίας επιμελήθηκε ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Ρηγόπουλος, ενώ την τιμητική πλακέτα για τα πενήντα και πλέον χρόνια προσφοράς στο ελληνικό τραγούδι πρόσφερε στον αγαπημένο τραγουδοποιό, συνθέτη και τραγουδιστή ο εκδότης και διευθυντής του πανελλαδικού περιοδικού «ΠΑΤΡΙΝΟΡΑΜA» Θεόδωρος Παπαβασιλείου.

Από τις πιο όμορφες στιγμές της βραδιάς ήταν η παρουσία του fan club του τραγουδιστή οι οποίοι τον ακολουθούν σε κάθε εξόρμησή του. Τη βραδιά σφράγισε η ερμηνεία ενός μικρού κοριτσιού, το οποίο τραγούδησε μαζί με τον αγαπημένο καλλιτέχνη  Κώστα  Τουρνά ένα από τα τραγούδια, που έχουν σημαδέψει την δισκογραφική  του πορεία «Άνθρωπε αγάπα», σκορπώντας ρίγη συγκίνησης στους παριστάμενους.

Η συναυλία αυτή, συνέπεσε   με την επανάκαμψη του Τουρνά στη δισκογραφία μετά  από έντεκα  ολόκληρα χρόνια, με το διπλό cd «Αθώος», πολλά καινούρια τραγούδια του  από αυτόν τον δίσκο είχε την δυνατότητα να ακούσει   και να απολαύσει ο κόσμος που κατέκλισε το θέατρο «ΠΑΝΘΕΟΝ».  Ακούστηκαν αγαπημένα τραγούδια  των POLL, που  είχε συνθέσει ο  Κώστας Τουρνάς, με τους  αείμνηστους Ρόμπερτ Ουίλιαμς και Σταύρο Λογαρίδη.

Από την αρχή έως και το τέλος της βραδιάς, το κέφι του κόσμου ήταν αμείωτο. Σε συνδυασμό με την συγκίνηση και αυτή την γλυκιά τροφή για σκέψη που αφήνουν πάντα σαν απόσταγμα τα τραγούδια του Κώστα Τουρνά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture