Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ανδρέας Κατσανιώτης: Επίσκεψη του Υφυπουργού Εξωτερικών και Υποψήφιου Βουλευτή Αχαΐας στον Οργανισμό Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων

 Ανδρέας Κατσανιώτης: Επίσκεψη του Υφυπο...

Η ανακοίνωση

Τα γραφεία του ΕΛΓΑ επισκέφθηκε σήμερα ο Υφυπουργός Εξωτερικών και Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας με το κόμμα της ΝΔ, Ανδρέας Κατσανιώτης, οποίος συνομίλησε με την διοίκηση του Οργανισμού αλλά και εργαζομένους.

Σε σχετική του ανακοίνωση, αναφέρει: "Επίσκεψη στα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛΓΑ) πραγματοποίησε σήμερα, Πέμπτη 11 Μαΐου, ο Υφυπουργός Εξωτερικών και Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Κατσανιώτης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Κατσανιώτης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την διοίκηση και τους εργαζομένους του ΕΛΓΑ, και να ενημερωθεί για την πορεία των αιτημάτων αποζημίωσης αγροτών του νομού μας που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές.

Ο Υφυπουργός υπογράμμισε την αναγκαιότητα επίσπευσης των διαδικασιών εκταμίευσης των αποζημιώσεων, καθώς από αυτές κρίνεται και η βιωσιμότητα πολλών αγροτικών επιχειρήσεων και συνεπώς πολλών συμπολιτών μας, οι οποίοι δεν έχουν άλλους πόρους, ενώ ταυτόχρονα πρέπει να είναι σε θέση να ανανεώσουν τις καλλιέργειές τους".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις