Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σαγέικα Αχαΐας: Συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Σαγέικα Αχαΐας: Συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν 60 γραμμάρια ηρωίνης και 255 ευρώ

Συνελήφθη άνδρας την Κάτω Αχαΐα για διακίνηση ναρκωτικών. Όπως αναφέρει η αστυνομία:

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στα Σαγέικα Δυτικής Αχαΐας, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, εντόπισαν, έξω από την οικία του, τον κατηγορούμενο, ο οποίος στη θέα των αστυνομικών απέρριψε στο έδαφος, μία συσκευασία, που περιείχε (60) γραμμάρια ηρωίνης, σε μορφή βράχου.

Από τις έρευνες των αστυνομικών προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος διακινούσε τις ναρκωτικές ουσίες στην Αχαΐα και στην Ηλεία, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 255 ευρώ, προερχόμενο από την διακίνηση των ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Σύλληψη  για καταδικαστική απόφαση


Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών μηνών για κλοπή, αναφέρει η αστυνομία.

 

Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων


Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (2,8) γραμμάρια κάνναβης και ένας αναδιπλούμενος σουγιάς, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών κατά περίπτωση


Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στη Γαστούνη, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, ένας ενήλικος και ένας
14χρονος, διότι προχθές το βράδυ, αφαίρεσαν από οικία ημεδαπού άνδρα κοσμήματα και δύο κυνηγετικά όπλα, αναφέρει η αστυνομία.

Σε σωματικό έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον ενήλικο συλληφθέντα, βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν (2,2) γραμμάρια άγνωστης ναρκωτικής ουσίας, κανναβινοειδές (μπουμ), ενώ τα κλεμμένα όπλα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς σε αγροτεμάχιο στην ίδια περιοχή, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 

Ανεύρεση πολεμικού υλικού
Εντοπίστηκε από πολίτη χθες το μεσημέρι σε αγρόκτημα σε περιοχή του Δήμου Αμφιλοχίας, ένα οξειδωμένο βλήμα.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, οι οποίοι απέκλεισαν το χώρο, ενώ ενημερώθηκε η αρμόδια στρατιωτική αρχή, για την παραλαβή του πολεμικού υλικού.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών


Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Αμφιλοχία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε
αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (53) ναρκωτικά δισκία, χωρίς να κατέχει την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, αναφέρει η αστυνομία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις