Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτ. Ελλάδα: Συλλήψεις για ενδοιοικογενειακή βία και ναρκωτικά

Δυτ. Ελλάδα: Συλλήψεις για ενδοιοικογενε...

Αστυνομικό δελτίο

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, αναφέρει η αστυνομία. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. σε αστυνομικό έλεγχο που
του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους για ενδοοικογενειακή βία.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Συλλήψεις δύο ημεδαπών γυναικών για κλοπή


Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, δύο ημεδαπές γυναίκες διότι ενεργώντας από κοινού με δύο ακόμη συνεργούς τους εισήλθαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και αφαίρεσαν διάφορα ενδύματα συνολικής αξίας 100 ευρώ, αναφέρει η αστυνομία.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση


Συνελήφθη, χθες το πρωί, στα Κρέστενα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρεστένων, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών και χρηματική ποινή 1.000 ευρώ για
μη υποβολή δήλωσης περιουσιακής κατάστασης, σύμ,φωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά


Συνελήφθη, χθες το βράδυ, σε περιοχή της Ηλείας, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε όχημα που οδηγούσε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες, που περιείχαν 5,8 γραμμάρια κοκαΐνης και μια συσκευασία, που περιείχε 1,6 γραμμάρια κάνναβης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή


Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι διέρρηξε αποθήκη και αφαίρεσε από το εσωτερικό της δύο αλυσοπρίονα. Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημα του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε και ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο για το οποίο διερευνάτε η νομιμότητα της κατοχής του.


Σύλληψη ημεδαπού για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης


Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε τροχονομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις