Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Survivor All Star: Αποχώρησε η Εύη, «πόλεμος» για τα μάτια του Βασάλου

Survivor All Star: Αποχώρησε η Εύη, «πόλ...

Δείτε βιντεο

Η Εύη Σαλταφερίδου είναι η πρώτη παίκτρια που αποχωρεί μετά την ένωση των δύο ομάδων στο Survivor All Star.

Το τηλεοπτικό κοινό κράτησε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ τους συνυποψήφιους της Τάκη Καραγκούνια, Μελίνα Μεταξά, Γιώργο Κόρομι και τον... εξολοθρευτή Σπύρο Μαρτίκα.

«Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματά μου. Βλέπω εδώ και τη Μαριαλένα να κλαίει και στεναχωριέμαι περισσότερο. Είπα ότι θα το ζήσω και θα το πάω μέχρι εκεί που με θέλει ο κόσμος. Χαίρομαι και για τις δύο ομάδες από τις οποίες πέρασα. Θέλω τα παιδιά να προσέχουν τους εαυτούς τους και να θυμούνται ότι η ζωή είναι έξω. Είμαι γεμάτη», δήλωσε η Εύη και αποχώρησε από το Survivor All Star.

Αντίθετα με τα δύο κορίτσια που «σφάζονται» για τα μάτια του Βασάλου, η φιλία του Τάκη Καραγκούνια με τον Κωνσταντίνο φάνηκε να κλονίζεται. Αφορμή φυσικά στάθηκε η υποψηφιότητα του 49χρονου μισθοφόρου που τον οδήγησε να κατηγορεί τον «φίλο» του για την προστασία που έχει από τους συμπαίκτες του και δεν ψηφίζεται.

«Στο χθεσινό Συμβούλιο του Νησιού δεύτερη σερί φορά υποψήφιος προς αποχώρηση, τέταρτος στη γενική. Θα ήταν πολύ κοινότυπο, ψεύτικο και κουτό να πω ότι δεν με πειράζει. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ που ψηφίστηκα. Δεν έπρεπε να ψηφιστώ. Για μένα υπάρχουν άλλοι παίκτες που δεν είναι τόσο καλοί αγωνιστικά όσο εγώ. Ένας από αυτούς είναι ο φίλος μου, ο Κωνσταντίνος ο Βασάλος, που είναι συνέχεια στο απυρόβλητο. Ίσως είναι πιο συμπαθής στους συμπαίκτες μου, εμένα μπορεί να μην τους αρέσει η φάτσα μου. Έχω κουραστεί με αυτό το πράγμα, εγώ ψήφισα καθαρά αγωνιστικά», ανέφερε ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας και συμπλήρωσε πως «περίμενα ότι θα είναι ο Βασάλος υποψήφιος στη θέση μου». 

Πάντως ο 49χρονος μισθοφόρος παραδέχθηκε ότι έκανε ένα black houmor, όταν είπε ότι ο Βασάλος αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα.

«Είναι αγνώμων και αχάριστος. Πού ξέρει ο Τάκης τι κάνω εγώ στην προσωπική μου ζωή; Τραγικός, απαράδεκτος, τελείως άκομψο και εκτός παιχνιδιού», απάντησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Με είπε αχάριστο. Γιατί είμαι αχάριστος, Κωνσταντίνε μου; Επειδή με κάνεις παρέα και είσαι διάσημος, θα πρέπει εγώ να βουλώνω το στόμα μου στις ειρωνείες και στις προσβολές σου;», αναρωτήθηκε ο Τάκης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight