Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

MasterChef: O Ναυπάκτιος πρέσβης των ΗΠΑ κάνει κριτική στα πιάτα των παικτών

MasterChef: O Ναυπάκτιος πρέσβης των ΗΠΑ...

Στο αποψινό επεισόδιο

Το Masterchef επιστρέφει απόψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του Star με ένα νέο επεισόδιο, μετά το ολιγοήμερο διάλειμμα λόγω Πάσχα.

Στα προηγούμενα επεισόδια, η Στέλλα Κατσέ αποχαιρέτησε οριστικά την κουζίνα του διαγωνισμού μαγειρικής, ενώ μετά την έξοδό της μίλησε και για το ειδύλλιο που αναπτύχθηκε εντός παιχνιδιού ανάμεσα στην ίδια και τον συμπαίκτη της, Αλέξανδρο Αντωνελάκη.

MasterChef: Ξεχωριστή η αποψινή ομαδική δοκιμασία
Στο αποψινό επεισόδιο, οι 13 επίδοξοι MasterChefs θα έρθουν αντιμέτωποι με μια ξεχωριστή ομαδική δοκιμασία, αφού θα φιλοξενηθούν στην οικία του πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στην Ελλάδα.

Ο Τζόρτζ Τσούνης υποδέχεται θερμά τους διαγωνιζόμενους, οι οποίοι θα μαγειρέψουν για τον ίδιο και τους τρεις κριτές του διαγωνισμού, Σωτήρη Κοντιζά, Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Πάνο Ιωαννίδη, ένα γεύμα υψηλής γαστρονομίας τριών σταδίων.

Ρόλο -κλειδί στο αποψινό επεισόδιο θα έχει και ο Στέφανος Χίλας, ο τελευταίος «εισβολέας» που μπήκε στον διαγωνισμό, καθώς έχει τα πλεονεκτήματα που του χάρισε η νίκη του στη δοκιμασία του Mystery Box.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight