Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Ιρίνα Σάικ: Βασίλισσα του Coachella, της «χρεώνουν» τώρα τον ντι Κάπριο, τι φορέθηκε γενικότερα

Ιρίνα Σάικ: Βασίλισσα του Coachella, της...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η ρωσίδα καλλονή πειραματίστηκε με vintage κομμάτια και πολυσυζητήθηκε για την παρέα της με τον super star του Χόλιγουντ

Ακόμα μια φορά, οι δημοφιλέστεροι και πιο επιδραστικοί celebrities έσμιξαν στο διάσημο μουσικό φεστιβάλ Coachella που ξεσηκώνει τα πλήθη κάθε χρόνο, σε μια καλιφορνέζικη κοιλάδα της ερήμου.

Ξέφρενο κέφι σε συναυλίες και παράλληλα events ή parties δίνουν την αφορμή για «χίππικο» dress code, συνήθως άκρως αποκαλυπτικό, νεανικό και πιο «χύμα»… Το denim είναι στις δόξες του σε άπειρες εκδοχές μαζί με αποκαλυπτικά boho φορέματα, καυτά σορτσάκια και τολμηρά ανοίγματα.  

Η 37χρονη ρωσίδα καλλονή Ιρίνα Σάικ συζητήθηκε πάντως με την έναρξη της διοργάνωσης περισσότερο από όλες τις άλλες. Δεν ήταν μόνο η γκαρνταρόμπα της που ήταν η πιο εντυπωσιακή και γεμάτη εναλλαγές αλλά και η στενή παρέα με τον super star- καρδιοκατακτητή  του Χόλιγουντ Λεονάρντο ντι Κάπριο, που τροφοδότησε απανωτά δημοσιεύματα.

Στην αμερικάνικη Vogue η πανέμορφη Ιρίνα δήλωσε πως «της αρέσει εκεί να μπλέκει παλιά vintage κομμάτια αγαπημένων της designers δημιουργώντας super μοναδικά looks». Θεωρεί το Coachella μια σπουδαία ευκαιρία να ανακυκλώνει ρούχα από τη ντουλάπα της με διασκεδαστικό τρόπο. Φέτος αξιοποίησε για παράδειγμα ένα δερμάτινο Burberry bikini, παπούτσια Vivienne Westwood και γυαλιά Rick Owens. Επίσης ένα χαρακτηριστικό, πολύχρωμο Versace bra top, μια φούστα Etro skirt και μια ολόσωμη, χακί φόρμα Yves Saint Laurent  με παλιές Versace μπότες.

Ταυτόχρονα το super model, αν και έχει γραφτεί πως είναι ξανά μαζί με τον ηθοποιό Μπράντλεϊ Κούπερ και σχεδιάζουν να αποκτήσουν ξανά παιδί, αναστάτωσε το φεστιβάλ με συνοδό τον ντι Κάπριο. Σύμφωνα με το Page Six, έδειχναν να είναι πολύ άνετοι και χαμογελαστοί μαζί στο Neon Carnival του Levi και του Tequila Don Julio αργά το Σάββατο. Διασκέδασαν μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής δίχως να απομακρυνθούν καθόλου. Βέβαια ήταν και άλλος κόσμος μαζί τους, όπως συνάδελφοι μοντέλα και ο σχεδιαστής Ρικάρντο Τίσκι. Επιπλέον είναι  γνωστό πως ο πρωταγωνιστής συνεχίζει να βγαίνει με τη Τζίτζι Χαντίντ. Τώρα τί ακριβώς γίνεται δεν έχουν αποφασίσει τα αμερικάνικα media.

Σας έχουμε φωτο και από άλλα πρόσωπα, ας πούμε η Κένταλ Τζένερ έκανε εντύπωση με την απλότητά της, το ίδιο και η Χέιλι Μπίμπερ με το υπερβολικά φαρδύ τζιν παντελόνι της.

Χέιλι Μπίμπερ

Χέιλι Μπίμπερ

Κένταλ Τζένερ

Κένταλ Τζένερ

Κάιλι Τζένερ

Κάιλι Τζένερ

Σούκι Γουότερχαουζ

Σούκι Γουότερχαουζ

Καμίλα Μορόνε

Καμίλα Μορόνε

Τσάρλι Ντ΄Αμέλιο

Τσάρλι Ντ΄Αμέλιο

Αλεσάντρα Αμπρόζιο

Αλεσάντρα Αμπρόζιο

Αντούτ Ακές

Αντούτ Ακές

Lil Nas X και PinkPantheress

Lil Nas X και PinkPantheress

Σάρα Σαμπάιο

Σάρα Σαμπάιο

Μπγιορκ

Μπγιορκ

Μπίλι Αιλις

Μπίλι Αιλις

Τζάντεν Σμιθ

Τζάντεν Σμιθ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View