Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Πάτρα: Παραδόθηκε από τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής της κατάληψης το Δημοτικό θέατρο Απόλλων

Πάτρα: Παραδόθηκε από τα μέλη της συντον...

Το θέατρο παραδόθηκε σε άψογη κατάσταση επιβεβαιώνοντας το ήθος & τον σεβασμό που έδειξαν οι σπουδαστές της Δραματικής Σχολής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. στη διάρκεια του δίκαιου αγώνα τους, ανέφερε ο Πέτρος Βάης

Tο πρωί της Μ. Δευτέρας 10 Απριλίου 2023, μέλη της συντονιστικής επιτροπής της κατάληψης στο Δημοτικό θέατρο Απόλλων της Πάτρας, παρέδωσαν το θέατρο στον πρόεδρο του Δ.Σ. του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, Πέτρο Βάη και περιηγήθηκαν στους χώρους του θεάτρου, αναφέρει ανακοίνωση του κ. Βάη που εστάλη στα Μέσα ενημέρωσης.

Η ανακοίνωση συνεχίζει ως εξής:

«Όπως και το Μπάρρυ, το θέατρο παραδόθηκε σε άψογη κατάσταση επιβεβαιώνοντας το ήθος, την ωριμότητα και τον σεβασμό που έδειξαν οι σπουδαστές της Δραματικής Σχολής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας, κατά τη διάρκεια του δίκαιου αγώνα τους. Επιβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη που έδειξε η διοίκηση του θεάτρου στους σπουδαστές της Δραματικής Σχολής, αφού άλλωστε και η σχολή αποτελεί οργανικό τμήμα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

Οι σπουδαστές της Δραματικής Σχολής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας σταματούν εδώ αυτόν τον αγώνα και αποχωρούν με ψηλά το κεφάλι χωρίς να εγκαταλείπουν τον συνολικό αγώνα που ξεκίνησαν για μόρφωση και εργασιακά δικαιώματα, αγώνας που θα συνεχιστεί με διάφορες μορφές μέχρι τη δικαίωση του».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture