Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η άγνωστη συμφωνία του σταρ Μπραντ Πιτ με ηλικιωμένο γείτονά του

Η άγνωστη συμφωνία του σταρ Μπραντ Πιτ μ...

Ο Πιτ τον είχε αφήσει να μένει δωρεάν σε σπίτι της έπαυλης του καλύπτοντας όλα τα έξοδα για διάστημα σχεδόν 15 χρόνων

H εντυπωσιακή έπαυλη του σούπερ σταρ του σινεμά, Μπραντ Πιτ στο Λος Άντζελες όπου έζησε εκεί για αρκετά χρόνια μαζί με την πρώην σύζυγό του, Αντζελίνα Τζολί, και τα παιδιά τους, φιλοξενούσε έναν ηλικιωμένο για κοντά 15 χρόνια.

Σημειωτέον ο Πιτ είχε αγοράσει την έπαυλη το 1994 για ποσό 1,7 εκατ. δολαρίων από την Αμερικανίδα ηθοποιό, Κασάντρα Πίτερσον (Cassandra Peterson) και όπως έγινε πρόσφατα γνωστό, την πούλησε πριν λίγο καιρό για πολλαπλάσιο τίμημα, για την ακρίβεια για κοντά 39 εκατ. δολάρια, απόδειξη προφανώς πως το πολυτελές σπίτι πήρε μεγαλύτερη αξία χάρη στη celebrity Χόλιγουντ φήμη του ιδιοκτήτη του.

Σε αποκλειστική συνέντευξη στο PEOPLE, η ηθοποιός Κασάντρα Πίτερσον, διάσημη για τον ρόλο της ως Eλβίρα στο «Mistress of the Dark», αποκάλυψε μεταξύ άλλων για τον ηλικιωμένο άνδρα που έμενε στο πρώην κτήμα του διάσημου ηθοποιού.

«Νομίζω ότι υπήρχαν περίπου 22 σπίτια που γειτνίαζαν με το κτήμα. Κάθε φορά που έβγαιναν για πώληση αγόραζε από ένα ο Μπραντ Πιτ», εξήγησε η Πίτερσον προσθέτοντας πως σ’ ένα από τα σπίτια που πήρε έμενε ένας υπερήλικας χήρος άνδρας και ο Μπραντ Πιτ του πρότεινε να συνεχίσει να διαμένει στο σπίτι χωρίς να πληρώνει. Προφανώς ο Μπραντ Πιτ να σκέφτηκε πως ο ηλικιωμένος γείτονας του αργά ή γρήγορα θα έφευγε για τον άλλο κόσμο ωστόσο ο άνδρας έζησε για τουλάχιστον ακόμη δεκαπέντε χρόνια με τον Πιτ να τον φιλοξενεί όλο αυτό το διάστημα.

Τέλος η Πίτερσον δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε μία μέρα που έτυχε να δει από κοντά και να της μιλήσει ο Μπραντ Πιτ. Ήταν γυμνός από τη μέση και πάνω και έκανε προπόνηση για το ρόλο του στο φιλμ «Fight Club» του Ντέιβιντ Φίντσερ το 1999. «Κόντεψα να λιποθυμήσω κοιτάζοντας τον, ιδιαίτερα όταν ήρθε κοντά μου και μου μίλησε», είπε η Πίτερσον.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ο Μπραντ Πιτ σε σκηνή της ταινίας "...

Ο Μπραντ Πιτ σε σκηνή της ταινίας "Fight Club".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight