Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΟΛΕΙ

/

Αλέξανδρος Ράπτης: "Όλος ο ΠΑΟΚ λειτούργησε ως ένας MVP"

Αλέξανδρος Ράπτης: "Όλος ο ΠΑΟΚ λει...

Ο Πατρινός αθλητής λίγες ώρες μετά τη μαγική εμφάνισή του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ και την κατάκτηση του τροπαίου από τον ΠΑΟΚ για τον τίτλο του MVP και για την ομάδα του

Ο άνεμος στο ελληνικό βόλεϊ γύρισε από νότιος σε βόρειο. Πέρασε από τον ευρωπαϊκό τίτλο του Ολυμπιακού, στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον ΠΑΟΚ.
Σε αυτή την αιφνίδια προβέντζα οι Θεσσαλονικείς είχαν γερό πλωριό κατάρτι, τον Πατρινό Αλέξανδρο Ράπτη. Ο 23χρονος -που διανύει την πρώτη σεζόν του στον Δικέφαλο- "γάζωσε" την ερυθρόλευκη άμυνα με 28 πόντους στον τελικό του κυπέλλου, πήρε τον ΠΑΟΚ από το χέρι και τον οδήγησε στη στέψη.
Ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα και ο MVP της διοργάνωσης της Καλαμάτας. Στη συνέντευξή του στο SPORT24, αποδέχθηκε με δυσκολία αυτόν τον τίτλο. Έκανε ένα βήμα πίσω και έδειξε τους συμπαίχτες του, τον προπονητή του και είπε "όλος ο ΠΑΟΚ λειτούργησε ως ένας MVP".

 "Καλή μέρα για τον ΠΑΟΚ δεν ήταν μόνο ο τελικός. Είχαμε και κακές μέρες προηγουμένως και τώρα έχουμε καλές. Αυτός ο αγώνας ήρθε έπειτα από μια προσπάθεια μηνών. Έχουμε πολλούς στόχους και δεν σταματάμε σε αυτό το Κύπελλο.

Βέβαια, είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι με την κατάκτηση. Αν και αυτή η χαρά θα κρατήσει λίγο, διότι συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Έτσι είναι η δουλειά μας. Η γιορτή διαρκεί λίγο. Το έχουμε συνηθίσει και έχουμε μάθει να λειτουργούμε σε αυτό.

Κάθε τίτλος έχει τη δική του γλύκα, αλλά -όπως συμβαίνει και στη ζωή μας- οι χαρές κρατούν όσο εμείς τις αφήνουμε να κρατήσουν. Στην προκειμένη περίπτωση, η ομάδα πρέπει να μείνει συγκεντρωμένη, καθώς ο επόμενος στόχος είναι κοντά. Το πρωτάθλημα είναι σε εξέλιξη”, τόνισε ο Αλέξανδρος Ράπτης με το μαγικό 76% στην επίθεση και τους τρεις άσους.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports