Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Για την πρώτη του δημόσια εμφάνιση ετοιμάζεται μετά το ατύχημα του, ο σταρ Τζέρεμι Ρένερ

Για την πρώτη του δημόσια εμφάνιση ετοιμ...

Νιώθοντας σαφώς καλύτερα ο Jeremy Renner σχεδιάζει να κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Rennervations» στις 11/4/2023

Τέσσερις σχεδόν μήνες μετά τον τραυματισμό του με εκχιονιστικό μηχάνημα ο δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ Αμερικανός, Τζέρεμι Ρένερ - Jeremy Renner, σχεδιάζει να κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Rennervations».

Σύμφωνα με το Disney+ η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί στις 11 Απριλίου 2023, στο Regency Village Theatre του Λος Άντζελες.

Σε παραγωγή της Boardwalk Pictures, η μίνι σειρά ταξιδεύει τον 52χρονο ηθοποιό σε όλο τον κόσμο με σκοπό να βοηθήσει στην επανασχεδίαση οχημάτων που έχουν αποσυρθεί ώστε να χρησιμοποιηθούν από διάφορες κοινότητες.

Ο Ρένερ είναι γνωστός για τη συμμετοχή του στην Οσκαρική ταινία της Κάθριν Μπίγκελοου «The Hurt Locker» που του χάρισε την 1η του υποψηφιότητα για Όσκαρ α' ανδρικού ρόλου καθώς και για τις ταινίες «Επικίνδυνη Αποστολή – Πρωτόκολλο: Φάντασμα», «Οι Εκδικητές», «Η Κληρονομιά του Μπορν», κ.α. Όταν είχε το ατύχημα στην αρχή της χρονιάς, με το εκχιονιστικό μηχάνημα κοντά στο σπίτι του στη Νεβάδα, είχε ανησυχήσει τους φαν του και τον υπόλοιπο κόσμο καθώς είχε χτυπήσει πολύ με έντονα τα σημάδια στο πρόσωπο και στο σώμα του.  Έκτοτε ο Renner μοιράστηκε με τους θαυμαστές του μέσω των social media την προσπάθεια ανάρρωσης του που πράγματι είχε εκπληκτική πρόοδο.

Με πληροφορίες & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight