Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αισθάνομαι "χάλια" λέει ο 51χρονος ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ μετά το ατύχημα που είχε

Αισθάνομαι "χάλια" λέει ο 51χρ...

Δημοσίευσε μία φωτογραφία του από το νοσοκομείο όπου φαίνεται με πρησμένο και μελανιασμένο το πρόσωπο

Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ - Jeremy Renner δήλωσε την Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023, "χάλια" μετά τοσοβαρό  ατύχημα που είχε με το εκχιονιστικό του μηχάνημα στην προσπάθειά του να το σταματήσει.

Ο 51χρονος Ρένερ (στις 7 Ιανουαρίου έχει γενέθλια και θα κλείσει τα 52) τραυματίστηκε σοβαρά το πρωί της Κυριακής 1η Ιανουαρίου 2023 κοντά στο σπίτι του στη Νεβάδα, ενώ προσπαθούσε να σταματήσει το μηχάνημα το οποίο είχε αρχίσει να τσουλάει αφότου το χρησιμοποίησε για να βοηθήσει μια οικογένεια το όχημα της οποίας είχε εγκλωβιστεί στο πυκνό χιόνι.

Ο Ρένερ, ο οποίος μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο γειτονικό Ρίνο, ανέβασε χθες μια σέλφι φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου όπου εμφανίζεται με πρησμένο και μελανιασμένο το πρόσωπο.

"Σας ευχαριστώ όλους για τα ευγενικά σας λόγια. Είμαι πολύ χάλια τώρα για να γράψω. Αλλά στέλνω σε όλους σας την αγάπη μου", έγραψε στο Instagram.

Ο ατζέντης του, ο Σαμ Μαστ, είπε ότι ο ηθοποιός υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και "η υγεία του εξελίσσεται καλά, έχει της αισθήσεις του, μιλάει και έχει καλή διάθεση. Παραμένει στη ΜΕΘ σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση".

"Έχει συγκινηθεί από την εκδήλωση αγάπης και την υποστήριξη. Η οικογένεια ζητάει την θετική σας σκέψη όσο αναρρώνει δίπλα στους αγαπημένους του", πρόσθεσε.

Οι αρχές στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε, είπαν ότι δεν υπάρχει ένδειξη πως στο ατύχημα εμπλέκεται χρήση αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών, αλλά πρόκειται για ένα "τραγικό ατύχημα".

Ο αγαπητός ηθοποιός, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός κυρίως από τους ρόλους τους στις ταινίες Avengers αλλά και την ταινία «The Bourne Legacy» σε σκηνοθεσία Tony Gilroy το 2012 που στο box office απέφερε εισπράξεις 276 εκατ. δολαρίων, υπέστη αμβλύ θωρακικό τραύμα και ορθοπεδικές κακώσεις.

O Ρένερ έχει ράντσο στη λίμνη Τάχο στα βουνά της Σιέρα Νεβάδα.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight