Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Στερεοτυπάκια ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

/

Στο σφυρί ακίνητα της Αχαϊκής

Στο σφυρί ακίνητα της Αχαϊκής

Βγαίνουν σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό στις 12 Απριλίου

Στις 12 Απριλίου (Μεγάλη Τετάρτη) βγαίνουν στο ηλεκτρονικό σφυρί, τρία τουλάχιστον ακίνητα που ανήκαν στην αλήστου μνήμης Αχαϊκή Συνεταριστική Τράπεζα.

Πρόκειται για ακίνητα της υπό ειδική εκκαθάριση Τράπεζας τα οποία «βγάζει» σε πλειστηριασμό η PQH, δηλαδή ο φορέας που ιδρύθηκε το 2016 απ’ την Τράπεζα της Ελλάδας ως «Ενιαίος Ειδικός Εκκαθαριστής» για όλα τα πιστωτικά και χρηματοδοτικά ιδρύματα υπό ειδική εκκαθάριση στην Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και η Αχαϊκή.

Ποια είναι τα τρία ακίνητα που βγαίνουν στο σφυρί;

Στις 12 Απριλίου, λοιπόν, αγροτεμάχιο 1,456 τετραγωνικών στη θέση «Δάφνη», στα Καλύβια Βαρθολομιού Ηλείας, με τιμή πρώτης προσφοράς τα 3.500 ευρώ.

Την ίδια μέρα, κατοικία 155 τετραγωνικών μέτρων, με υπόγειο 106 τ.μ., στη θέση Μαυρομανδήλα, στο Πετρωτό του Δήμου Πατρέων, με αρχική τιμή τα 104.000 ευρώ.

Επίσης, την ίδια μέρα οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν προσφορά και για μια άλλη κατοικία, πάλι στην περιοχή του Πετρωτού, επιφάνειας 147 τε-τετραγωνικών μέτρων, με υπόγειο 106 τ.μ., με αρχική τιμή προσφοράς τα 99.000 ευρώ.

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Μάθε που ψηφίζεις με ένα κλικ: Η εφαρμογή που σου δείχνει το εκλογικό σου τμήμα και στον χάρτη

Πλήρης Οδηγός Αυτοδιοικητικών Εκλογών 2023: Πόσους σταυρούς βάζουμε για δήμο και περιφέρεια - Όλα όσα θέλετε να ξέρετε πριν την κάλπη

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023: Όλες οι ειδήσεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στους Δήμους και τις Περιφέρειες, τους συνδυασμούς, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών και τα exit polls

Αποτελέσματα Αυτοδιοικητικών Εκλογών 2023: Πώς θα μεταδοθούν - Πώς θα δείτε ποσοστά και σταυρούς

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις