Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ξεκινά δίκη με κατηγορούμενη την σταρ Γκουίνεθ Πάλτροου

Ξεκινά δίκη με κατηγορούμενη την σταρ Γκ...

Η 50χρονη Gwyneth Paltrow αντιμετωπίζει την κατηγορία της αμέλειας & της εγκατάλειψης αναφορικά με ατύχημα που φέρεται να προκάλεσε σε συνταξιούχο γιατρό σε χιονοδρομικό στη Γιούτα

H 50χρονη σταρ του κινηματογράφου Γκουίνεθ Πάλτροου βρίσκεται αυτό τον καιρό στην επικαιρότητα όχι για κάποια νέα ταινία της αλλά για διαφορετικό λόγο.

Πιο συγκεκριμένα, ξεκινάει η δίκη όπου η δημοφιλής και βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου - Gwyneth Paltrow αντιμετωπίζει την κατηγορία της αμέλειας και της εγκατάλειψης αναφορικά με ατύχημα που φέρεται να προκάλεσε στον συνταξιούχο γιατρό Τέρι Σάντερσον (Terry Sanderson) ενώ έκανε σκι το 2016 στην πολιτεία της Γιούτα σε ένα από τα πιο πολυτελή χιονοδρομικά κέντρα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Ο Τέρι Σάντερσον δήλωσε ότι η Γκουίνεθ Πάλτροου «κατέβαινε, χωρίς να προσέχει», από μια πλαγιά στο χιονοδρομικό κέντρο, Deer Valley με συνέπεια να συγκρουστούν. Σύμφωνα με την καταγγελία, "τον έριξε κάτω με δύναμη και του προκάλεσε εγκεφαλική βλάβη, διάσειση, τέσσερα σπασμένα πλευρά και άλλους σοβαρούς τραυματισμούς". Στην συνέχεια ωστόσο τον εγκατέλειψε στο χιόνι και συνέχισε την κατάβασή της στο βουνό.

Την ίδια ώρα αντιδράσεις και ποικίλα σχόλια προκάλεσε πρόσφατο podcast όπου η 50χρονη σταρ έκανε λόγο πως προσέχει ιδιαίτερα τη διατροφή της, καταναλώνοντας μόνο ζωμό και πως παράλληλα κάνει οζονοθεραπεία. Η Πάλτροου μετά τα όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια που εισέπραξε, έσπευσε να διευκρινίσει πως στο Podcast μιλούσε με τον εδώ και δύο χρόνια γιατρό της, ο οποίος την παρακολουθεί μιας και βιώνει το σύνδρομο long covid και προσπαθεί να ενισχύει την υγεία και ευεξία της και ένα από τα κομμάτια που προσπαθεί να φτιάξει είναι και η διατροφή της, μιας και πρέπει να ενισχυθεί με αντιφλεγμονώδεις τροφές.

Επίσης η Πάλτροου για την οποία ορισμένοι σχολίασαν δεικτικά πως δείχνει πολύ αδύνατη και μεγαλύτερη από την ηλικία της, είπε πως «τρώω πλήρη γεύματα, υπάρχουν ημέρες που τρώω ό,τι θέλω, ακόμα και τηγανητές πατάτες. Βασική μου αρχή είναι να τρώω υγιεινά και να τρώω τροφές που κάνουν τον οργανισμό μου να ηρεμεί».

Η Πάλτροου κέρδισε το Όσκαρ καλύτερου α' γυναικείου ρόλου το 1999 για την ταινία του Τζον Μάντεν "Ερωτευμένος Σαίξπηρ".

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight