Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Υπό την αιγίδα του ΠΣΑΤ ξανά το Παγκόσμιο Κύπελλο Ρυθμικής Γυμναστικής

Υπό την αιγίδα του ΠΣΑΤ ξανά το Παγκόσμι...

Διοργανώνει η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο του Φαλήρου

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τις εθνικές ομοσπονδίες, έθεσε υπό την αιγίδα του, για δεύτερη διαδοχική χρονιά, το Παγκόσμιο Κύπελλο Ρυθμικής Γυμναστικής, που διοργανώνει η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο του Φαλήρου (Tae Kwon Do).

Η πρώτη ήταν πέρυσι και συγκεκριμένα από τις 18-20 Μαρτίου 2022, πάλι στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου. Παγκόσμιες πρωταθλήτριες, Ολυμπιονίκες και τα νέα αστέρια της Ελλάδας θα είναι παρούσες στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο του Φαλήρου.

Παγκόσμιες πρωταθλήτριες, Ολυμπιονίκες και τα νέα αστέρια της ελληνικής ρυθμικής γυμναστικής δίνουν ραντεβού στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Φαλήρου

Τα μεγαλύτερα αστέρια της παγκόσμιας ρυθμικής γυμναστικής επισκέπτονται την Ελλάδα για να προσφέρουν ένα τριήμερο γεμάτο θέαμα,  στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο του Φαλήρου (Tae Kwon Do), που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Ρυθμικής Γυμναστικής – FIG World Cup 2023.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό, που θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει πρωταθλήτριες με παγκόσμιες και Ολυμπιακές διακρίσεις, αλλά και τα ανερχόμενα αστέρια των Εθνικών ομάδων του Ατομικού και του Ανσάμπλ!

Η διοργάνωση, που πραγματοποιείται από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία σύμφωνα με τις υψηλές προδιαγραφές της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γυμναστικής (FIG) και με συνδιοργανωτές τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου και τον Γ.Ο.Π.Φ. «Η Αρμονία», έχει φέτος εντυπωσιακές παρουσίες και υπόσχεται τεράστιο ενδιαφέρον.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports