Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σεπόλια: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 32χρονου σε καφετέρια το 2021

Σεπόλια: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 32...

Η υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εξιχνίασε την υπόθεση

Εξιχνιάστηκε από τις Αρχές η υπόθεση της εν ψυχρώ δολοφονίας του 32χρονου αλλοδαπού σε καφετέρια στα Σεπόλια, όταν την Κυριακή (30.5.2021) ένας άγνωστος εισέβαλε μέσα στο κατάστημα και τον πυροβόλησε θανάσιμα.

Ο δράστης της δολοφονίας διέφυγε από την καφετέρια στα Σεπόλια, χρησιμοποιώντας εναλλάξ αυτοκίνητα και ταξί που οδηγούσαν συνεργοί του. Η υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εξιχνίασε την υπόθεση, αξιοποιώντας πληροφορίες και ταυτοποίησε δύο δράστες.

Πρόκειται για έναν Έλληνα και έναν αλλοδαπό που βοήθησαν τον δράστη της δολοφονίας, μεταφέροντας προς και από την καφετέρια στα Σεπόλια. Ειδικότερα, ο ένας συνεργός είχε αναλάβει το σχεδιασμό και το συντονισμό της διαφυγής του δράστη από τον τόπο του εγκλήματος, και την καθοδήγηση του άλλου συνεργού, ενώ μετά την ανθρωποκτονία, φρόντισε να κρύψει το όπλο του εγκλήματος.

Σε επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 15 Μαρτίου 2023, εντοπίσθηκαν οι δύο συνεργοί, οι οποίοι προσήχθησαν και ακολούθως συνελήφθησαν. Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του φυσικού αυτουργού της ανθρωποκτονίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις