Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βιασμός 15χρονης στα Σεπόλια: Πώς φέρεται να την παγίδευσε μέσω social ο 54χρονος που συνελήφθη στην Κυλλήνη

Βιασμός 15χρονης στα Σεπόλια: Πώς φέρετα...

Συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου

Δεν τελειώνει με την σύλληψη του 54χρονου στο λιμάνι της Κυλλήνης, η  υπόθεση της αρπαγής και του βιασμού της 15χρονης μαθήτριας στα Σεπόλια.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως από τη δικογραφία. Ο συλληφθείς φέρεται να την είχε προσεγγίσει μέσω διαδικτυακής εφαρμογής και είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη της. Δύο μυστηριώδεις άνδρες – γνωστοί του μεσήλικα  φέρονται να επικοινωνούσαν με τη μικρή υποδυόμενοι τους αστυνομικούς της ΓΑΔΑ και την πίεζαν να υποκύψει στις πιέσεις του 54χρονου, λέγοντάς της πως «Σε αγαπάει και έχει κάνει απόπειρες αυτοκτονίας εξαιτίας σου».

O 54χρονος που διώκεται για τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου, της αρπαγής και πορνογραφίας ανηλίκων, μέσω της εφαρμογής Snapchat,  φέρεται να την πολιορκούσε.

Την «βομβάρδιζε» με μηνύματα αγάπης αναφέροντας χαρακτηριστικά «θα μ’ αγαπάς για μια ζωή λατρεία μου« ενώ όπως καταγγέλει η μητέρα της συχνά κατεύθυνε την συζήτηση και στο σεξουαλικό κομμάτι. Ο ίδιος συνέχισε να της στέλνει μηνύματα, και το μήνα Ιανουάριο της πρότεινε να βρεθούνε από κοντά στην Αθήνα.

Την περίμενε έξω από το σχολείο της
Η 15χρονη επείσθη και το μεσημέρι της 3ης Μαρτίου, ο 54χρονος εμφανίστηκε μπροστά της έξω από το σχολείο της στον Κολωνό.

H AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Συνελήφθη πρωινές ώρες σήμερα, Σάββατο 11 Μαρτίου 2023, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 54χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου, της αρπαγής και πορνογραφίας ανηλίκων.

Προηγήθηκε καταγγελία ανήλικης σύμφωνα με την οποία ο 54χρονος, ο οποίος την είχε προσεγγίσει μέσω διαδικτυακής εφαρμογής και είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη της, την ανάγκασε μεσημβρινές ώρες της 3ης Μαρτίου 2023 να επιβιβαστεί σε όχημα και αφού την οδήγησε σε διαμέρισμα την εξανάγκασε σε συνουσία.

Ακολούθησε αστυνομική έρευνα και στο πλαίσιο επιχείρησης που έλαβε χώρα πρωινές ώρες σήμερα (11-3-2023), εντοπίσθηκε ο 54χρονος σε περιοχή της Ηλείας, απ’ όπου προσήχθη και συνελήφθη.

Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) κινητά τηλέφωνα με υλικό πορνογραφίας ανηλίκων, μεταξύ των οποίων και της καταγγέλλουσας, καθώς και όχημα.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Εξομολογήθηκε στους καθηγητές της όσα της συνέβησαν
Η 15χρονη επέστρεψε στο σχολείο της και μίλησε στους καθηγητές της.


Ο άνδρας είπε ότι δεν γνωρίζει τίποτε για την υπόθεση. Κατά τη σύλληψή του στο λιμάνι της Κυλλήνης, μέχρι τη μεταφορά του στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, δεν μιλούσε, δεν έλεγε τίποτα και η τακτική του κινούνταν στη λογική, «δεν ξέρω για τι πράγμα μιλάτε. Έχετε κάνει λάθος…» έλεγε και ξανάλεγε. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στη δικογραφία «Απολογούμενος στην Υπηρεσία μας ο κατηγορούμενος αρνήθηκε να απολογηθεί».

πηγή ertnews.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις