Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας "65" με τον Άνταμ Ντράιβερ από 16/3 και στην Πάτρα

Το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας "...

Στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε - Η ταινία προβάλλεται ήδη με επιτυχία στις Αμερικάνικες αίθουσες από τις 10/3

Το περιπετειώδες θρίλερ επιστημονικής φαντασίας «65» της Sony Pictures Releasing, ξεκίνησε να προβάλλεται στις αίθουσες της Βορείου Αμερικής στις 10 Μαρτίου 2023 και ξεκίνησε ικανοποιητικά καταλαμβάνοντας την 3η θέση στο box office με εισπράξεις τριημέρου 12,4 εκατ. δολαρίων συν ακόμη 8,5 εκατ. από τον υπόλοιπο κόσμο.

Η ταινία όπου πρωταγωνιστεί ο 39χρονος Αμερικανός ηθοποιός Άνταμ Ντράιβερ κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 στους Ελληνικούς κινηματογράφους σε διανομή της Feelgood Entertainment και θα έρθει την ίδια μέρα και στην Πάτρα στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε.

Μετά από μια καταστροφική συντριβή σε έναν άγνωστο πλανήτη, ο πιλότος Mils (στο ρόλο ο Adam Driver) ανακαλύπτει ότι στην πραγματικότητα είναι εγκλωβισμένος στη Γη… 65 εκατομμύρια χρόνια πριν.

Έχοντας μόνο μια ευκαιρία να διασωθούν, ο Mils και ακόμη μια επιζήσασα, η Koa (Ariana Greenbalt), πρέπει να διασχίσουν ένα άγνωστο έδαφος γεμάτο επικίνδυνα προϊστορικά πλάσματα σε έναν πρωτόγνωρο αγώνα επιβίωσης.

Από τους σεναριογράφους της αγωνιώδους ταινίας τρόμου «Ένα Ήσυχο Μέρος» και τον παραγωγό Sam Raimi («Σπάιντερμαν», «Evil Dead»), η ταινία «65», είναι ένα πρωτότυπο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας με πρωταγωνιστές εκτός από τον Adam Driver, την Ariana Greenblatt και την 15χρονη Chloe Coleman. Σε σενάριο και σκηνοθεσία των Scott Beck & Bryan Woods και παραγωγή των Sam Raimi, Deborah Liebling, Zainab Azizi, Scott Beck και Bryan Woods.

Γυρίσματα έγιναν στη Νέα Ορλεάνη και στον εθνικό δρυμό Kisatchie National Forest στο Vernon Parish, της Louisiana.

Η ταινία έχει φημολογούμενο κόστος 45 εκατ. δολάρια.

Διάρκεια: 93 λεπτά.

«Αυτό που με συνεπήρε στην ταινία ήταν ο πυρήνας της και η σχέση “πατέρα-κόρης” ανάμεσα στον Mills και την Koa», ανέφερε ο Sam Raimi.

«Η Koa είναι μία τολμηρή και έξυπνη νεαρή γυναίκα που προκαλεί τον Mills. Προστατεύει και υπερασπίζεται ο ένας τον άλλον. Παρόλο που είναι ο Mills που αρχικά σώζει την Koa, στην πραγματικότητα είναι η Koa που τον σώζει. Είναι στα αλήθεια μία πανέμορφη ιστορία».

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture