Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κατερίνα Καινούργιου: Δέχτηκα τηλεφωνικά επίπληξη από τον δημοσιογράφο που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων για τα Τέμπη

Κατερίνα Καινούργιου: Δέχτηκα τηλεφωνικά...

«Με έντονο ύφος μου… συνέστησε να “μην ασχολούμαι εγώ με αυτά”»

Τηλεφωνική επίπληξη δέχθηκε η Κατερίνα Καινούργιου από «δημοσιογράφο που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων για τα Τέμπη».

Η παρουσιάστρια της εκπομπής του Alpha «Super Κατερίνα» αν και δεν αναφέρει το όνομά του, τον «φωτογραφίζει» λέγοντας ότι βρέθηκε στο επίκεντρο αρνητικών σχολίων με την πρόσφατη τοποθέτησή του για την τραγωδία των Τεμπών.

Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος είχε δηλώσει πως οι 57 θάνατοι της σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη ήταν θυσίες, για να φτιάξει η Ελλάδα το σιδηροδρομικό της δίκτυο.

 Η Κατερίνα Καινούργιου μέσω των προσωπικών της λογαριασμών στα social media ανέφερε πως δέχθηκε τηλεφώνημα από τον εν λόγω δημοσιογράφο ο οποίος μεταξύ άλλων της επεσήμανε να μην ασχολείται με αυτά τα θέματα, ενώ μίλησε και άσχημα για τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Δέχτηκα τηλεφωνικά… επίπληξη από τον δημοσιογράφο που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων για τη στάση του στην τραγωδία των Τεμπών, για την κριτική που του ασκήθηκε από την εκπομπή. Με έντονο ύφος μου… συνέστησε να “μην ασχολούμαι εγώ με αυτά” ενώ μίλησε με αγένεια για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, λέγοντας ότι “η ζωή δεν του τα έφερε όπως ήθελε”… Άραγε αυτός ο κύριος επέπληξε τηλεφωνικά μόνο εμένα ή επικοινώνησε και με άλλους συναδέλφους; Τροφή για σκέψη» έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight