Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα - Προαστιακός: Σύλλογοι ζητούν τον έλεγχο της γραμμής και από Ρίο έως την οδό Κανελλόπουλου

Πάτρα - Προαστιακός: Σύλλογοι ζητούν τον...
Αντιγόνη Γεωργοπούλου

"Αυτό είναι το λογικό και όχι μόνο στο τμήμα από Κανελλοπούλου - Κάτω Αχαΐα"

Συνάντηση πραγματοποίησαν σήμερα το απόγευμα στον Καστελόκαμπο 12  Πολιτιστικοί και Εξωραϊστικοί Σύλλογοι της ευρύτερης περιοχής της Πάτρας με θέμα τη σιδηροδρομική γραμμή της Αχαΐας.

Το θέμα που συζητήθηκε είναι ότι η εργολαβία για την ανάταξη της γραμμής του Προαστιακού Πάτρας αφορά το τμήμα Γραμμής από οδό Κανελλοπούλου μέχρι Κάτω Αχαΐα και όχι Ρίο από όπου ξεκινά ο προαστιακός.

Μιλώντας στο thebest.gr ο Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Καστελλόκαμπου Ιωάννης Κανελλόπουλος, επεσήμανε πως όλοι ζητούν να γίνει έλεγχος σε όλο το δίκτυο του Προαστιακού. «Ζητάμε ο έλεγχος από αρμόδιο συνεργείο να είναι από το Ρίο -και όχι από την Κανελλοπούλου- μέχρι την Αχαΐα. Αυτό είναι το λογικό και όχι μόνο στο τμήμα από Κανελλοπούλου - Κάτω Αχαΐα".

Σύμφωνα με τον κ. Κανελλόπουλο μετά από αυτό το έγκλημα που έγινε στα Τέμπη θα πρέπει θα πρέπει να δουν ότι αυτός που θα μπει στο τρένο είναι ασφαλής.

 Παράλληλα σύμφωνα με τον κ. Κανελλόπουλο οι φορείς της περιοχής ζητούν την ασφαλή λειτουργία του Προαστιακού κανονικά μέχρι τη σύνταξη της μελέτης για την υπογειοποίηση του τρένου. Όπως αναφέρει η γραμμή δεν θα πρέπει να σταματήσει γιατί εξυπηρετεί πολύ κόσμο και συμβάλλει σημαντικά στο κυκλοφοριακό της Πάτρας.

 "Εμείς ζητάμε την υπογειοποίση της γραμμής από το Ρίο μέχρι και το νέο λιμάνι. Μέχρι να ξεκινήσουν τα έργα τα δρομολόγια θα πρέπει να γίνονται κανονικά" υπογραμμίζει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις