Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τέιρον Έγκερτον: Ξεκαθάρισε αν συζητάει για τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ

Τέιρον Έγκερτον: Ξεκαθάρισε αν συζητάει ...

Τον τελευταίο καιρό πολλά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι είναι υποψήφιος για τον ρόλο του θρυλικού πράκτορα

Ο Τέιρον Έγκερτον έβαλε τέλος στις φήμες σχετικά με την πιθανή συμμετοχή του στην επόμενη ταινία «James Bond».

Ο 33χρονος ηθοποιός θεωρούνταν ένας από τους επικρατέστερους υποψήφιους για τον ρόλο του εμβληματικού κατασκόπου, αλλά πρόσφατα μίλησε για να ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει συνομιλήσει με τους παραγωγούς.

Σε συνέντευξή του στο Total Film, ο Έγκερτον δήλωσε: «Δεν συμμετείχα ποτέ στις συζητήσεις. Δεν έχω συναντήσει ποτέ τους Μπρόκολι. Δεν έχουν ρωτήσει ποτέ για μένα. Απλά δεν ήμουν ποτέ ένας από τους τύπους που κοιτούσαν», ενώ πρόσθεσε ότι πιστεύει πως υπάρχουν καλύτεροι υποψήφιοι για τον ρόλο από τον ίδιο και πως τον έχουν βρει ήδη.

Η είδηση έρχεται μετά τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει ότι ο Έγκερτον ήταν υποψήφιος για να αναλάβει τον ρόλο από τον Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος υποδύθηκε τον Μποντ από το 2006. Άλλα ονόματα που έχουν ακουστεί για τον ρόλο είναι ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον, ο Χένρι Κάβιλ και ο Ρεζέ-Ζαν Πέιτζ.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, όποιος αναλάβει τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ είναι πιθανό να είναι αρκετά νέος, με την παραγωγό Μπάρμπαρα Μπρόκολι να λέει ότι θέλει να υπογράψει κάποιον, για περίπου 10-12 χρόνια. Ο Μάικλ Τζ. Γουίλσον, ένας άλλος παραγωγός του franchise, δήλωσε επίσης ότι ψάχνουν για κάποιον περίπου στην ίδια ηλικία που ήταν ο Κρεγκ όταν ανέλαβε για πρώτη φορά τον ρόλο, αποκλείοντας έτσι, οποιονδήποτε ηθοποιό άνω των 40 ετών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight