Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ο Χιου Τζάκμαν παραλίγο να γίνει ο... Τζέιμς Μποντ

Ο Χιου Τζάκμαν παραλίγο να γίνει ο... Τζ...

«Έριξα μια ματιά στο σενάριο και λέω εάν κάνω αυτό και τον Wolverine τότε δεν θα έχω χρόνο να κάνω κάτι άλλο» ανέφερε ο ηθοποιός

Ο Χιου Τζάκμαν αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο IndieWire, ότι του είχε προταθεί ο ρόλος του Τζέιμς Μποντ. Όπως σημείωσε ο ηθοποιός ο ρόλος του πράκτορα 007, παραλίγο να γίνει δικός του, αμέσως μετά το τέλος της θητείας του Πιρς Μπρόσναν.

Ο Χολιγουντιανός σταρ που «μπήκε στα σπίτια του κόσμου» με τον ρόλο του θρυλικού Wolverine, αποκάλυψε ότι εκείνη την περίοδο που ενσάρκωνε τον φανταστικό χαρακτήρα της Marvel, η επιτυχία ήταν τόσο μεγάλη, που οι προτάσεις άρχισαν να πέφτουν βροχή. Πιο συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο Τζάκμαν του πρότειναν τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ, για να παίξει στο «Casino Royale» που τότε βρισκόταν στα σκαριά.

«Έριξα μια ματιά στο σενάριο και λέω εάν κάνω αυτό και τον Wolverine τότε δε θα έχω χρόνο να κάνω κάτι άλλο. Σίγουρα βρίσκω πιο ενδιαφέρον το να παίζω ρόλους που κινούνται εκτός των συμβατικών γραμμών τους» τόνισε ο Χολιγουντιανός ηθοποιός.

Αυτόν τον καιρό στους κινηματογράφους του εξωτερικού, προβάλλεται το «The Son», όπου ο Χιου Τζακμαν έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα ταινία του οσκαρικού Φλόριαν Ζέλερ, που σκηνοθέτησε και το «The Father» με τον Άντονι Χόπκινς.

Το καστ στο «Son» χρειάστηκε ψυχολογική υποστήριξη
Τον θάνατο του πατέρα του διαδέχθηκαν και τα γυρίσματα του «Son» και π Τζάκμαν κλήθηκε να διαχειστεί και την απώλειά του, αλλά και το έντονο κλίμα του φιλμ. Σύμφωνα με όσα είπε, η παραγωγή είχε προσλάβει ψυχολόγους στα γυρίσματα για να παρέχουν την κατάλληλη υποστήριξη τόσο στο καστ όσο και στο συνεργείο, μιας και πρόκειται για ένα δακρύβρεχτο φιλμ.

«Το θέμα ήταν πραγματικά δύσκολο. Πολλές μέρες, τα μέλη του καστ έλεγαν: "Χρειάζομαι βοήθεια", ενώ κάποιοι από αυτούς έφευγαν για λίγες ώρες» είπε ο Τζάκμαν.

Η υπόθεση του «Son»
Η ταινία ακολουθεί μια οικογένεια που προσπαθεί να ενωθεί μετά την πλήρη διάλυση της. Ο Πίτερ αντικρίζει την ήδη ταραχώδη ζωή του με το νεογέννητο παιδί του και τη σύντροφο του Μπεθ να αναστατώνεται, όταν η πρώην σύζυγος του Κέιτ εμφανίζεται με τον γιο τους, που πλέον είναι έφηβος.

Ο νεαρός που απουσιάζει εδώ και μήνες από το σχολείο, είναι ταλαιπωρημένος, απόμακρος και οργισμένος. Ο Πίτερ καθώς προσπαθεί να φροντίσει τον Νίκολας, ανησυχεί και για την Μπεθ και τον νεογέννητο γιό τους. Μια εξαιρετική πρόταση για δουλειά στην Ουάσινκτον τον δυσκολεύει να βρει τις ισορροπίες. Όμως, καθώς προσπαθεί να διορθώσει τα λάθη του παρελθόντος, φαίνεται να χάνει τον Νίκολας στο παρόν.

Δείτε το τρείλερ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture