Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το ντοκιμαντέρ για την πτήση MH370 της Malaysia Airlines κάνει πρεμιέρα στις 8 Μαρτίου

Το ντοκιμαντέρ για την πτήση MH370 της M...

Στο Netflix

Ακριβώς εννέα χρόνια μετά την μυστηριώδη εξαφάνιση της πτήσης MH370 της Malaysia Airlines θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix το ντοκιμαντέρ για την τραγωδία που συγκλόνισε τον κόσμο!

«MH370: The Plane That Disappeared» (σ.σ. Το Αεροπλάνο που Εξαφανίστηκε) είναι ο τίτλος του ντοκιμαντέρ του Netflix που κάνει πρεμιέρα την άλλη Τετάρτη, 8 Μαρτίου.

 Η πτήση 370 των Μαλαισιανών Αερογραμμών ήταν υποτίθεται μια νυχτερινή πτήση ρουτίνας από την Κουάλα Λουμπούρ στο Πεκίνο που μετέφερε 239 επιβάτες και πλήρωμα.

Λίγο μετά την απογείωση, όμως, μια γαλήνια νύχτα του 2014, η MH370 εξαφανίστηκε τελείως από τις οθόνες των ραντάρ.

Η σοκαριστική εξαφάνιση ενός επιβατικού αεροσκάφους έγινε πρωτοσέλιδο, προκάλεσε εξεγέρσεις, βύθισε τους συγγενείς των επιβατών σε έναν εφιάλτη και πυροδότησε μια παγκόσμια έρευνα για απαντήσεις οι οποίες δεν δόθηκαν ποτέ.

Με φόντο επτά χώρες, η καθηλωτική σειρά ντοκιμαντέρ της RAW αναπαριστά μέσα από συγκλονιστικό αρχειακό υλικό τη νύχτα της εξαφάνισης, δίνοντας την ευκαιρία στους θεατές να εξετάσουν τρεις από τις πιο αμφιλεγόμενες θεωρίες γύρω από την εξαφάνιση του αεροσκάφους.

Επίσης, παρουσιάζει συνεντεύξεις με συγγενείς, επιστήμονες, δημοσιογράφους και καθημερινούς ανθρώπους από όλο τον κόσμο που, μετά από εννέα χρόνια, αρνούνται να εγκαταλείψουν την ελπίδα για μια εξήγηση.

Είναι μια ιστορία γεμάτη συνωμοσίες, αδιέξοδα, σκοτεινά πρόσωπα και σιωπή των αρχών, αλλά, κυρίως, είναι μια ευκαιρία να μην ξεχαστούν εκείνοι που χάθηκαν σε ένα από τα πιο μεγάλα άλυτα μυστήρια της εποχής μας και να συνεχίσουμε να πιέζουμε για απαντήσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight