Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

Ο Πανιώνιος με τρεις Πατρινούς φουλ για τελικό, 9-8 την Βάσας

Ο Πανιώνιος με τρεις Πατρινούς φουλ για ...

Με Νταλάπα, Λιμαράκη και Παπάκο για τον τελικό του Euro Cup

Ο Πανιώνιος είχε προβάδισμα μέχρι και τριών γκολ με αντίπαλο τη Βάσας, στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του Euro Cup πόλο Ανδρών στη Νέα Σμύρνη (1/3), αλλά δεν κατάφερε να την κρατήσει, βρέθηκε ακόμα και να χάνει με ένα γκολ, αλλά στο τέλος ο αρχηγός του Αλέξανδρος Γούνας γύρισε... τούμπα τον αγώνα με δυο γκολ στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Έδωσε τη νίκη με 9-8 και η ομάδα του Κώστα Δήμου θα το παλέψει για την πρόκριση στον τελικό στον επαναληπτικό στη Βουδαπέστη.

Ο «Ιστορικός», με τον κόσμο και πάλι στο πλευρό του και έχοντας τρεις πατρινούς πρώην του ΝΟΠ στη σύνθεσή του, τον Κώστα Λιμαράκη, τον Ιάσονα Νταλάπα και τον Γιάννη Παπάκο (γηγενής της ΝΕΠ) έκανε εξαιρετικό ξεκίνημα και στην πρώτη περίοδο ήταν μπροστά με 5-2, με τη Βάσας να τα έχει χαμένα. Ο Πανιώνιος κράτησε αυτή τη διαφορά που πήρε από το πρώτο οκτάλεπτο (3-0, 4-1, 5-2) μέχρι και τα μισά της τρίτης περιόδου (7-4).

Στη συνέχεια, όμως, η Βάσας έσφιξε την άμυνά της, βρήκε λύσεις στην επίθεση στον παίκτη παραπάνω και όχι μόνο ισοφάρισε σε 7-7 με τον Κόναρικ στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου αλλά πέρασε και μπροστά με τον Μπότορι και πάλι στον παίκτη παραπάνω (7-8, 4.27 πριν από το τέλος), ενώ ακυρώθηκε και κανονικό γκολ στην ελληνική ομάδα.

 Διαβάστε στο sportin.gr

Ο Γούνας με ένα προσωπικό γκολ, 43 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος ισοφάρισε σε 8-8. Ο έμπειρος άσος (με 4 γκολ συνολικά) δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα και ένα δευτερόλεπτο πριν από το φινάλε διαμόρφωσε το τελικό 9-8 για τον Πανιώνιο που πάει στην Ουγγαρία στις 22 του μήνα με στόχο την πρόκριση στον τελικό.

Πριν από την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας με την σιδηροδρομική Τραγωδία στα Τέμπη.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΒΑΣΑΣ 9-8
Οκτάλεπτα: 5-2, 1-2, 1-2, 2-2.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣΛιμαράκης, Κοπελιάδης, Μπουζαλάς 1, Γκιουβέτσης, Μπιτάτζε 1, Νταλάπας 2, Καλαϊτζής 1, Μουρατίδης, Παπάκος, Γούνας 4, Σπούνερ, Καπετανάκης, Αναγνώστου.
ΒΑΣΑΣ: Μόυροβιτς, Μπργκούλιαν 1, Ζερονβάρι, Ραντέλοβιτς 1, Κόναρικ 3, Μεζέι, Σιμόν, Νεγκάεφ 1, Έρντελι, Μπατόρι 2, Μπέντο, Σελντμάγερ, Μισζέι.

Ειδήσεις τώρα:

Με 75 Αχαιούς θα διεξαχθεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου (ΟΝΟΜΑΤΑ)

Η μεγάλη πεντάδα της Παναχαϊκής

Τα έξι χαμένα τρόπαια Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports