Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χαράλαμπος Μπονάνος: «Ξεκινούν έλεγχοι για διενέργεια παράνομων αισθητικών επεμβάσεων»

Χαράλαμπος Μπονάνος: «Ξεκινούν έλεγχοι γ...

Έγινε έκτακτη σύσκεψη για το θέμα το πρωί της Τετάρτης 1η Μαρτίου 2023 παρουσία του κ. Μπονάνου, της προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών Άννας Μαστοράκου, κ.α.

Έκτακτη σύσκεψη συγκάλεσε το πρωί της Τετάρτης 1η Μαρτίου 2023, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος, με αφορμή καταγγελίες για πραγματοποίηση ιατρικών αισθητικών και επανορθωτικών επεμβάσεων από άτομα που δεν διαθέτουν την απαιτούμενη πιστοποίηση.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν η Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Πατρών Άννα Μαστοράκου, η Προϊσταμένη Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Αχαΐας Σοφία Συμεωνίδου, οι ιατροί δερματολόγοι  Γεώργιος Δαράβαλης, Χαριτίνη Πετροπούλου και  Βασίλειος Κακατσίδης, η πλαστικός χειρουργός Θεοδώρα Μπαρλίγκα, καθώς και η αισθητικός, Πρόεδρος ΕΔΑΠΑΙΝ, Ηλέκτρα Γιαννούλη.

Μετά το τέλος της σύσκεψης ο κ. Μπονάνος τόνισε πως άμεσα ξεκινούν εντατικοί έλεγχοι σε χώρους που υπάρχουν καταγγελίες για διενέργεια παράνομων ιατρικών πράξεων και απηύθυνε έκκληση προς τους πολίτες να αποφεύγουν οποιαδήποτε επανορθωτική, ενέσιμη ή μη, επέμβαση, από πρόσωπα που δεν διαθέτουν ανάλογη άδεια και να απευθύνονται για οποιαδήποτε καταγγελία στη Δ/νση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και στα τηλέφωνα: 2613-620725, 2613-620728 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], στον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών και στα τηλέφωνα 2610-227553 και 2610-278866, καθώς και στην Ένωση Διπλωματούχων Αισθητικών Πελοποννήσου, Αιτωλοακαρνανίας και Ιονίων Νήσων στο τηλέφωνο 2610-222111 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected].

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις