Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Tραγωδία στα Τέμπη: Ο Αλέξης Τσίπρας δίνει αίμα για τους τραυματίες- ΦΩΤΟ

Tραγωδία στα Τέμπη: Ο Αλέξης Τσίπρας δίν...

Συναντήθηκε με συγγενείς θυμάτων στη Λάρισα

Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι της Λάρισας από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στην περιοχή των Τεμπών έχουν σχηματίσει μεγάλες ουρές στην Κεντρική Πλατεία για να δώσουν λίγο αίμα, μετά το κάλεσμα των δυο Νοσοκομείων της πόλης και του Ερυθρού Σταυρού.

Ανάμεσά τους και ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ο οποίος βρέθηκε στο σημείο της τραγωδίας και έσπευσε να δείξει αλληλεγγύη και ανθρωπιά σε αυτές τις τραγικές στιγμές.

Στο νοσοκομείο της Λάρισας που έχουν μεταφερθεί τραυματίες, εγκαυματίες αλλά και οι σοροί των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος βρέθηκε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας μετά το σημείο του δυστυχήματος κοντά στα Τέμπη.

Ο κ. Τσίπρας ενημερώθηκε από τον διοικητή του νοσοκομείου για την κατάσταση των τραυματιών, πολλοί από τους οποίους είναι νέα παιδιά. Παράλληλα, είχε την ευκαιρία να μιλήσει με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό και να τους ευχαριστήσει για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν από την πρώτη στιγμή του δυστυχήματος για να περιθάλψουν τους τραυματίες και να σώσουν ανθρώπινες ζωές.

Φθάνοντας στο νοσοκομείο της Λάρισας ο κ. Τσίπρας συνάντησε συγγενείς τραυματιών, αλλά και συγγενείς και γονείς θυμάτων, στους οποίους εξέφρασε τα βαθιά του συλλυπητήρια για την τραγική απώλεια.

 Πριν αναχωρήσει ο κ. Τσίπρας από τη Λάρισα ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για έκτακτη αιμοδοσία για την βοήθεια των τραυματιών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις