Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

Νέα νίκη ο ΝΟΠ, ήττα οι άνδρες και οι γυναίκες της ΝΕΠ

Νέα νίκη ο ΝΟΠ, ήττα οι άνδρες και οι γυ...

Πρωτάθλημα Α2 Εθνικής, κορυφή ο ΝΟΠ

Αν και δυσκολεύτηκε, ο ΝΟΠ νίκησε (4/3) εντός έδρας με 17-15 το ΠΕΚΕΒ για την 10η αγωνιστική της Α2 Εθνικής και εξακολουθεί να παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας (Νότιος όμιλος).

Η ομάδα του Δημ. Κραβαρίτη βρέθηκε να χάνει με 4-3 στην πρώτη περίοδο, αντέδρασε στη συνέχεια και προηγήθηκε με 10-6 στο ημίχρονο, αλλά και με 14-11 στο τέλος του τρίτου 8λεπτου.

Κομβικό σημείο ήταν το τρίτο οχτάλεπτο όπου το 12-10, έγινε 14-10 σε ένα λεπτό και οι «δαίμονες» πήραν μια διαφορά την οποία κράτησαν μέχρι το τέλος του αγώνα.

ΝΟΠ (Κραβαρίτης): Βυθούλκας, Αγγελόπουλος 1, Πολάτος , Κανελλόπουλος 1, Γεωργαράς 1, Λαμπάτος, Παπαχριστόπουλος 3, Μπετχαβάς 1, Ανδρικόπουλος 1, Γκότσης 1, Βικάτος 5, Πασσάς 3, Γιώτης, Αλάτσης, Σοφός

Τα 8λεπτα: 3-4, 7-3, 4-4, 3-4.

Διαβάστε στο sportin.gr

Την ήττα από τον Νηρέα Γέρακα στην Πάτρα με σκορ 14-9 γνώρισε (4/3) η Ανδρική ομάδα πόλο της ΝΕΠ για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Ανδρών του πόλο.

Το παιχνίδι επί της ουσίας κρίθηκε στην τελευταία περίοδο, όταν τα «δελφίνια» υπέστησαν καθίζηση δεχόμενα 6 συνολικά γκολ!
Διαιτητές: Μπουδραμής-Βόσικας. Τα 8λεπτα: 3-3, 2-2, 2-3, 2-6. Τα γκολ του Νηρέα Γέρακα: Κυζιώρος 3, Μαυρεδάκης 3, Κασιμάτης 1, Ορφανός 3, Γκιτσάκης 4.
ΝΕΠ: Μαυριόπουλος, Κανελλόπουλος, Λυκούδης 4, Τουλγαρίδης 2, Τρασάι 2, Γουρδούπης, Σπανογιάννης, Κωνσταντακόπουλος, Πίτσικας, Καρράς, Αντίοχος 1, Καραϊσκος, Δραγώνας, Τσίπης, Γιαννακόπουλος.

 

ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Στο παιχνίδι των-μέχρι σήμερα-ισόβαθμων στους 22 βαθμούς, ο ΠΑΟΚ νίκησε 10-6 την ΝΕ Πατρών, και είναι μόνος πλέον στην 7η θέση της βαθμολογίας της Α1 Εθνικής Κατηγορίας μετά και την 18η αγωνιστική.

Ο Δικέφαλος προηγήθηκε από το ξεκίνημα και κράτησε μια διαφορά ασφαλείας από την αχαϊκή ομάδα που είχε νικήσει 11-10 στον πρώτο γύρο. Στον πάγκο της ΝΕΠ κάθισε ο Δημήτρης Κρητικός.

 ΠΑΟΚ – ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 10-6

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 3-2, 3-2, 1-1

ΠΑΟΚ (Παναγιώτης Βέργος): Λεριώτη, Μπίκου, Πουστινίκοβα 2, Τζελέπη 1, Καρυπίδου Μελίνα 3, Παρασκευοπούλου, Γραικού, Ακιλμπάγιεβα, Φραγκιά 3, Ντόνα-Τσιάκα, Νιαρχάκου 1, Τζούρκα, Καρυπίδου Ηρώ.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Δημήτρης Κρητικός): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη 2, Ζοφώλη, Λέβι, Ευφρ.Τσιμάρα, Μαρία Μπαλάτσα, Μ.Πετάση, Κουρέτα 3, Μοίραλη 1, Ναυσικά Μπαλάτσα, Παρασκευοπούλου, Σχίζα, Μιχαλάτου, Ρακ.

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Αγγελίδης

Αλυτάρχης: Αντώνης Ρέντας

 

Διαβάστε τώρα:

Τα έξι χαμένα τρόπαια Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Έπιασε τη Λίβερπουλ στους τίτλους με το πρώτο τρόπαιο από το 2017

Λιμαράκης στο καμπ προετοιμασίας ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports