Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

«Εσκισε» η… Φουρέιρα στα «Ταλέντα», το αδιαχώρητο στο δημοφιλέστατο show-party

«Εσκισε» η… Φουρέιρα στα «Ταλέντα»,  το ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Είδαμε και Lady Gaga, Bανδή- Μπισμπίκη, Κοκλώνη κ.α στην πίστα, το event συμπλήρωσε 32 χρόνια

Το αδιαχώρητο και φέτος για το καθιερωμένο show-party των «Ταλέντων» που συμπλήρωσαν αισίως 32 ολόκληρα χρόνια διευρύνοντας ολοένα τους οπαδούς τους μέσα από γνωστά καρναβαλικά γκρουπ και όχι μόνο.

Δευτέρα βράδυ στα «Αστέρια» ήταν όλοι εκεί για να αποθεώσουν τα σκηνικά κατορθώματα «καλλιτεχνών» που λατρεύουν να ξεφεύγουν από τον καθημερινό τους εαυτό μέσα από μεταμφίεση, αυτοσαρκασμό και μοναδικό κέφι στη μεταμόρφωση. Με παρουσιαστή τον λαλίστατο και λατρεμένα επικριτικό Μίλτο Νίκα, οι διαγωνιζόμενοι «τα έδωσαν όλα» στην πίστα. Είδαμε 20 συμμετοχές, ενώ προηγήθηκαν σατιρικές διαφημίσεις και ένα νούμερο για την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ που έσμιξε με την ποπ ντίβα Μαντόνα.

Τελικά επικράτησε στις προτιμήσεις του κόσμου η μακρυμαλλούσα, λεχώνα performer Φουρέιρα με super sexy catsuit, το καλλίγραμμο μπαλέτο και το «λαίμαργο αγόρι της» έναντι στην glam metallic Lady Gaga. Ετσι, με καταιγιστικό χειροκρότημα ξανακούσαμε στο φινάλε το «Πέρνα μέσα μου αεράκι, φάρο στη Φολέγανδρο». Δέσποινα Βανδή σε περιπτύξεις με τον Μπισμπίκη, Casa de Fafel, Βουγιουκλάκη με Εθνική μπάσκετ, δημοφιλείς trappers, ο ματιασμένος Νίκος Κοκλώνης, Tίνα Τάρνερ, Αντύπας, Τερλέγκας, Catman, Μούσχουρη, Βίσση, Παπάζογλου, στρουμφάκια, western girls αλλά και νέα ονόματα του πάλκου μας έκαναν μεταξύ άλλων να γελάσουμε και να τραγουδήσουμε μαζί τους.

Θα λέγαμε πως τα λαικά ακούσματα είχαν φέτος την τιμητική τους. Στα τραπέζια αρκετές  συντροφιές είχαν κάνει ομαδική μασκαράτα, είδαμε να δεσπόζει η αστραφτερή παγιέτα αλλά και το look της Wednesday ως καρναβαλικά trends και η όλη ατμόσφαιρα ήταν πολύ πολύ χαρούμενη. Μετά τις 2 το πρωί ξεκίνησε χορός στην πίστα και ολόγυρα στους διαδρόμους με την ορχήστρα του Τζόνι Ανδριόπουλου. Μια από τις ξεχωριστές στιγμές στο Πατρινό Καρναβάλι 2023.

(Στις εικόνες τηρούμε τον κανόνα της ιδιωτικότητας των διαγωνιζομένων του event)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View