Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Αντιδράσεις για το ζεϊμπέκικο και τα παθιασμένα φιλιά

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Αντ...

Δείτε ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τα τελευταία 24ωρα βίντεο με το ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη μπροστά στη Δέσποινα Βανδή και τα τρυφερά τετ α τετ τους.

Το βράδυ του Σαββάτου 18/2, ο γνωστός ηθοποιός, βρέθηκε ξανά στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η πετυχημένη τραγουδίστρια. Ο Βασίλης Μπισμπίκης απόλαυσε από τα πρώτα τραπέζια τη σύντροφό του, ενώ όταν το κέφι άναψε, ο ηθοποιός ανέβηκε επί σκηνής.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τα τελευταία 24ωρα βίντεο με το ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη μπροστά στη Δέσποινα Βανδή και τα τρυφερά τετ α τετ τους.

Το βράδυ του Σαββάτου 18/2, ο γνωστός ηθοποιός, βρέθηκε ξανά στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η πετυχημένη τραγουδίστρια. Ο Βασίλης Μπισμπίκης απόλαυσε από τα πρώτα τραπέζια τη σύντροφό του, ενώ όταν το κέφι άναψε, ο ηθοποιός ανέβηκε επί σκηνής.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης χόρεψε ζεϊμπέκικο το “Ένα τσιγάρο διαδρομή” για τα μάτια της αγαπημένης του, με την οποία αντάλλαξαν ένα παθιασμένο φιλί.

Ακολούθησε μια τρυφερή στιγμή του ζευγαριού με τη Δέσποινα Βανδή να ερμηνεύει στην αγκαλιά του Βασίλη Μπισμπίκη.

Το βίντεο με το… απρόβλεπτο ζεϊμπέκικο του ηθοποιού έγινε viral στα social media, ενώ το σχετικό απόσπασμα σχολίασαν και οι ψυχαγωγικές εκπομπές.

Ελεονώρα Μελέτη

Η παρουσιάστρια του «Mega Καλημέρα» βλέποντας τον Βασίλη Μπισμπίκη να χορεύει μπροστά από τη Δέσποινα Βανδή σχολίασε: «Δεν είναι ότι το διαφημίζουν, είναι ότι απλά δεν βάζουν φρένο στον εαυτό τους, στο να το εκδηλώσουν. Κανονικά μπορείς κάποιος να σκεφτόταν πως επειδή είναι πρόσωπα προβολής, ίσως να βάζανε έναν περιορισμό», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Γιώργος Λιάγκας

Ο παρουσιαστής του ANT1 παρακολουθώντας το viral βίντεο με Μπισμπίκη – Βανδή, διαφώνησε με τη στάση του ζευγαριού απέναντι στα media.

«Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ. Το ζηλεύω και λίγο που ερωτεύτηκαν τόσο πολύ που έχουν σχεδόν ξεμωραθεί και κάνουν αυτά τα πράγματα δημόσια. Δεν το λέω ειρωνικά. Μακάρι να μου τύχει κι εμένα ένας έρωτας, να κεραυνοβοληθώ και ό,τι πιστεύω μέχρι εκείνη την ώρα, να αλλάξω», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λιάγκας.

Φαίη Σκορδά

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ σχολιάζοντας στην εκπομπή της το απόσπασμα με Βανδή – Μπισμπίκη, έκανε τη δική της τοποθέτηση, ξεκαθαρίζοντας πως τα αρνητικά σχόλια ίσως να προέκυψαν μετά από συνεχή αναπαραγωγή του βίντεο.

«Βλέπω μία γυναίκα με έναν άνδρα να διασκεδάζουν και να ζούνε τη στιγμή, ακόμη και αυτή τη στιγμή με ένα τραγούδι που είναι σημαντικό και για τους δύο. Η επανάληψη αυτού όμως μπορεί να έχει προκαλέσει όλα αυτά τα σχόλια. Το βλέπω αληθινό και πολύ δυνατό», είπε η Φαίη Σκορδά.

Φώτης Σεργουλόπουλος

Ο παρουσιαστής της ΕΡΤ είδε θετικά την κίνηση αγάπης του Βασίλη Μπισμπίκη απέναντι στη Δέσποινα Βανδή: «Να εκφράζεις δημοσίως την αγάπη σου, είναι πάρα πολύ ωραίο», σχολίασε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Ελένη Βιτάλη

Ξέσπασε η πετυχημένη τραγουδίστρια. Η Ελένη Βιτάλη σχολίασε μέσα από τον προσωπικό της προφίλ στο Facebook – εμφανίζεται με το όνομα Ελένη Ξύδη- ένα άρθρο που αφορούσε στο ερωτευμένο ζευγάρι.

«Μα μου έρχεται να πω καμία κουβέντα όμως ξέρετε τώρα πόσα θέλουνε να με κρεμάσουν στα μανταλάκια κι εμένα και όσους δεν είναι στην πάρτη τους! Ηλίθιοι όμως κατά τα άλλα καλλιτέχνες, για έναν κόσμο ίδιο με αυτούς που δεν ξέρει ούτε που πατάει, ούτε γιατί γεννήθηκε, ούτε γιατί υπάρχει!».

Στη συνέχεια, η Ελένη Βιτάλη επανήλθε με νέο σχόλιο: «Η φωτογραφία μου θύμισε την παραγγελιά! Ο Μπισμπίκης σαν αγρίμι κι η αγαπημένη… τούρλα ο πισινός της στον κόσμο!» έγραψε η Ελένη Βιτάλη.

Μελίνα Νικολαΐδη – Στηρίζει δημόσια της μητέρα της
Μετά τις αντιδράσεις για το βίντεο με τον Βασίλη Μπισμπίκη να χορεύει στην πίστα, η κόρη της Δέσποινας Βανδή απάντησε με αναρτήσεις όλο νόημα, εμπνευσμένη από τραγούδι που ερμηνεύει η μητέρα της.

«Έρωτα θέλει η ζωή, έρωτα θέλει! Κι άσε τους άλλους να ζηλεύουν είναι επόμενο» έγραψε Μελίνα Νικολαΐδη, χρησιμοποιώντας ουσιαστικά στην απάντησή της τους στίχους από το κομμάτι της μητέρας της «Έρωτα θέλει η ζωή».

Στη συνέχεια η 19χρονη Μελίνα δημοσίευσε φωτογραφία με τον Βασίλη Μπισμπίκη να έχει στην αγκαλιά του τη Δέσποινα Βανδή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight