Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Λιάγκας για Βανδή - Μπισμπίκη: «Έχουν σχεδόν ξεμωραθεί και κάνουν αυτά τα πράγματα δημόσια»

Λιάγκας για Βανδή - Μπισμπίκη: «Έχουν σχ...

"Δεν το λέω ειρωνικά. Μακάρι να μου τύχει κι εμένα ένας έρωτας, να κεραυνοβοληθώ και ό,τι πιστεύω μέχρι εκείνη την ώρα, να αλλάξω"

Το βίντεο όπου δείχνει την Δέσποινα Βανδή να τραγουδά στα πόδια του Βασίλη Μπισμπίκη και στη συνέχεια να ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί, έχει προκαλέσει πλήθος σχολίων και από τις τηλεοπτικές εκπομπές.

Στο Πρωινό, η συζήτηση πήρε φωτιά και ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να εκφράσει τη δική του άποψη για το θέμα.

 «Αν έκαναν κάτι στο σπίτι τους δεν θα το έκρινε κανένας. Όταν το κάνουν σε ώρα εργασίας δημόσια, το γνωρίζουν και οι ίδιοι και το περιμένουν απ’ ό,τι ξέρω ότι θα δεχτούν κριτική. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να τους ξέφυγε από τον πολύ έρωτα. Τώρα, σήμερα, το βλέπουν. Οι ίδιοι με αυτό που βλέπουν σήμερα είναι ΟΚ;

Διαφωνώ με τη λογική κάποιων που λένε ότι υπάρχουν παιδιά. Τα παιδιά της Δέσποινας είναι μεγάλα και χαίρονται που η μαμά τους έχει βρει έναν μεγάλο έρωτα. Δεν με πειράζει εμένα αυτό με τα παιδιά. Γι’ αυτούς τους δύο, αυτό εδώ δημόσια, είναι οκ; Δεν το έχουν μετανιώσει θεωρείτε;», αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας και μετά από λίγο είπε:

«Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ. Το ζηλεύω και λίγο που ερωτεύτηκαν τόσο πολύ που έχουν σχεδόν ξεμωραθεί και κάνουν αυτά τα πράγματα δημόσια. Δεν το λέω ειρωνικά. Μακάρι να μου τύχει κι εμένα ένας έρωτας, να κεραυνοβοληθώ και ό,τι πιστεύω μέχρι εκείνη την ώρα, να αλλάξω. Να διαψευστώ. Πιστεύετε ότι αν στον Μπισμπίκη έλεγαν πριν 10 χρόνια ότι θα ερωτευτείς μία σταρ του lifestyle και θα πας στα μπουζούκια να τη φιλάς στο στόμα, τι θα έλεγε»;

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight