Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα- Καρναβάλι: Εκατοντάδες χιλιάδες έρχονται- Πού πάνε όμως αυτοί που φεύγουν;

Πάτρα- Καρναβάλι: Εκατοντάδες χιλιάδες έ...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Ιταλία; Ντουμπάι; Ή και αλλού...

Μπορεί οι περισσότεροι Πατρινοί να περιμένουν πως και πως το τελευταίο τριήμερο του Πατρινού Καρναβαλιού για να βγουν και να ξεφαντώσουν και φέτος να αναμένονται περισσότεροι επισκέπτες από κάθε άλλη φορά, ωστόσο υπάρχει και μια μερίδα κόσμου που προτιμούν να το εκμεταλλευτούν το τριήμερο κάνοντας κάποιο ταξίδι.

Και φαίνεται να είναι αρκετοί όπως λέει στο thebest.gr η  Άντα Κεραμιδά της Superfast & Blue Star Ferries, «είτε με οργανωμένες εκδρομές, είτε ατομικά».

Σύμφωνα με τα στοιχεία, υπάρχει κινητικότητα για ταξίδια στο εξωτερικό την περίοδο της κορύφωσης του Πατρινού Καρναβαλιού  κυρίως στις ευρωπαϊκές χώρες αλλά ως επί το πλείστον στην Ιταλία. «Έχουμε βγάλει εισιτήρια προς την Ευρώπη και κυρίως προς Ιταλία παρότι το Καρναβάλι της Βενετίας ολοκληρώνεται την Τρίτη αλλά και προς Πράγα. Επίσης, υπάρχει και κόσμος που προτιμάει με οργανωμένες εκδρομές να πάει στο Ντουμπάι ή στο Βιετνάμ αλλά και Ιορδανία» αναφέρει η κ. Κεραμιδά.

Μιλώντας γενικότερα για ταξίδια την μετά-Covid εποχή, λέει ότι «έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, ο κόσμος ταξιδεύει και αυτός είναι και ένας λόγος που τα εισιτήρια είναι ακριβά. Για παράδειγμα, αυτές τις ημέρες κόψαμε αεροπορικό εισιτήριο προς Πόρτο για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και φτάνει 350 ευρώ, πολύ ακριβό. Όσο πιο πολύ ταξιδεύει ο κόσμος και γεμίζει το αεροπλάνο, τόσο ανεβαίνουν οι τιμές από τις εταιρίες».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις