Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Αναχωρεί από το λιμάνι δεύτερη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας για την σεισμόπληκτη Τουρκία

Πάτρα: Αναχωρεί από το λιμάνι δεύτερη απ...

Υπό τον συντονισμό του υφυπουργού Εξωτερικών

Η δεύτερη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας από το λιμάνι της Πάτρας, με προορισμό τους σεισμόπληκτους στην Τουρκία, θα αναχωρήσει την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023.

Η αποστολή, υπό τον συντονισμό του Υπουργείου Εξωτερικών και ειδικότερα, του αρμόδιου Υφυπουργού, Ανδρέα Κατσανιώτη, αφορά σε δέκα (10) κοντέινερ με 100 περίπου τόνους ειδών πρώτης ανάγκης και αναμένεται να φτάσει στον νέο (βόρειο) λιμένα Πατρών στις 9 π.μ. προκειμένου να φορτωθεί (γύρω στις 10:30-11:00) στο πλοίο Ro-Ro Artemis Seaways, για αναχωρήσει αργότερα προς την Τουρκία.
Σημειώνεται ότι η άφιξη της νέας αποστολής και η φόρτωσή της θα γίνει από το ίδιο σημείο του λιμένος που έγινε και η προηγούμενη, (την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023), δηλαδή από τη θέση «Ε» του νέου λιμένα Πατρών.
 
 
 
 

 
 

Η αποστολή που αναχώρησε την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου από την Πάτρα, αφορούσε σε τέσσερα (4) κοντέινερ που μετέφεραν είδη πρώτης ανάγκης συνολικού βάρους 50 τόνων. Πρόκειται για υλικό που συγκέντρωσε η ΚΕΔΕ, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Δήμοι της Πελοποννήσου, της Κεφαλονιάς, της Κοζάνης καθώς και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις