Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τουρκία: Τρεις νεκροί και 213 τραυματίες από τους δύο νέους ισχυρούς σεισμούς

Τουρκία: Τρεις νεκροί και 213 τραυματίες...

Σε εξέλιξη είναι έρευνες για τυχόν εγκλωβισμένους

ΝΕΟΤΕΡΟ: Τους 213 έχουν φτάσει οι τραυματίες από το νέο ισχυρό σεισμό μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που έπληξε σήμερα την Τουρκία με επίκεντρο την πόλη Χατάι, ενώ τρεις άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους.

Όπως ανακοίνωσε ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών ένας θάνατος σημειώθηκε στην Αττάλεια, ένας στην Ντεφνέ και ένας στη Σαμάνταγ,

Ο τρόμος επέστρεψε και πάλι στη γειτονική χώρα με ένα τριπλό χτύπημα, 6,4, 5,8 και 5,2 Ρίχτερ.

Πρώτη Ενημέρωση: Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της στο Σαμαντάγ, όταν έπεσε πέτρα στο κεφάλι της, κατά τον σεισμό 5,8 Ρίχτερ, που σημειώθηκε στις 19.07 (ώρα Ελλάδας, 20.07 ώρα Τουρκίας), όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού.

Από τη δόνηση εντάσεως 6,4 Ρίχτερ, που έγινε τρία λεπτά νωρίτερα, στο Χατάι, υπάρχουν τουλάχιστον οκτώ τραυματίες, σύμφωνα με την ανακοίνωση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Φουάτ Οκτάι. 

Σε εξέλιξη είναι έρευνες για τυχόν εγκλωβισμένους σε κτίριο που κατέρρευσε στο Χατάι. Να σημειωθεί ότι υπήρξε προειδοποίηση για τσουνάμι, η οποία ήρθη λίγο αργότερα.

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, επικράτησε πανικός στην περιοχή, με τους σεισμοπαθείς να βγαίνουν πανικόβλητοι από τις σκηνές, καθώς φοβήθηκαν ενδεχόμενες πτώσεις δέντρων.

Τα βίντεο από τη στιγμή του σεισμού στο Χατάι συγκλονίζουν.

Μετά τον σεισμό στο Χατάι, σχηματίστηκε σύννεφο σκόνης στα συντρίμμια, ενώ ακούστηκαν και ήχοι ασθενοφόρων. Υπάρχουν αναφορές και για κτίρια που κατέρρευσαν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις