Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

J2US: Σταυροπούλου και Βογιατζάκη ξανά μαζί στο ίδιο πλατό

J2US: Σταυροπούλου και Βογιατζάκη ξανά μ...

Η ατάκα που τους άφησε όλους «κάγκελο»

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου (18/2) ο νέος κύκλος του J2US, με πολλές εκπλήξεις, ανατροπές και νέα ζευγάρια. Το μουσικό σόου δεν θα μπορούσε να «ανοίξει» καλύτερα αφού το πρώτο ζευγάρι που αποκαλύφθηκε ήταν η Σοφία Βογιατζάκη και ο Σαρμπέλ.

Οι δυο τους εμφανίστηκαν ντυμένοι στα μαύρα και ερμήνευσαν το Macarena του FY, λικνίστηκαν στον ρυθμό του και άφησαν άφωνους κριτές και τηλεθεατές.

Ωστόσο, αυτό που ενθουσίασε περισσότερο ήταν το reunion της Βίκυς Σταυροπούλου και της Σοφίας Βογιατζάκη. Οι δύο ηθοποιοί συναντήθηκαν ξανά τηλεοπτικά μετά από χρόνια και συγκεκριμένα μετά από την τεράστια επιτυχία της σειράς του MEGA, «Είσαι το ταίρι μου», όπου υποδύονταν τη Στέλλα και την Τούλα, αντίστοιχα.

Τα πειράγματα ανάμεσά τους δεν έλειψαν, με τη Σοφία Βογιατζάκη να αποκαλύπτει μάλιστα με χιουμοριστική διάθεση τις απειλές που δέχεται από τη Βίκυ Σταυροπούλου για τη βαθμολογία.

«Τη Σοφία την αγαπώ χρόνια αλλά και τον Σαρμπέλ παρόλο που δεν έχουμε συναναστραφεί πολύ. Χαίρομαι που θα ζήσουμε την τρέλα σου Σοφάκι αν και ξέρω τι θα τραβήξουμε», είπε χαρακτηριστικά η κριτής, με την παίκτρια να απαντά πως δέχτηκε αρκετές συμβουλές από την καλή της φίλη, Βίκυ Σταυροπούλου, για το πώς θα κάνει την έναρξη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight