Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Survivor All Star: Ξεσπά η Ελευθερία κατά του Μάριου Πρίαμου - «Είσαι η ντροπή της Κύπρου»

Survivor All Star: Ξεσπά η Ελευθερία κατ...

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Mεγάλος καβγάς ξέσπασε μεταξύ του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη και της Ελευθερίας Ελευθερίου μετά την είσοδό της στο «Survivor All Star», όπως φαίνεται και από το τρέιλερ που κυκλοφόρησε από τον Άγιο Δομήνικο. 

«Γενικά με την είσοδο μου, θέλοντας να κρατήσω κάποιες ισορροπίες, δεν ήθελα να φέρω προστριβές στην ομάδα», λέει αρχικά η Ελευθερία Ελευθερίου για να συνεχίσει σε πολύ υψηλούς τόνους πως «ο Μάριος έχει διαλύσει ότι είχαμε τα τελευταία πέντε χρόνια. Δεν έρχομαι εδώ να το παίξω θύμα, αλλά δεν θα γίνω και ο θύτης στην τελική. Είσαι απαράδεκτος, είσαι η ντροπή της Κύπρου. Αυτό είναι απαράδεκτο και δεν συγχωρείται», λέει στο τρέιλερ η Ελευθερία Ελευθερίου.

 

Στο πλευρό της Ελευθερίας Ελευθερίου τάχθηκε και ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος πήρε ξεκάθαρη θέση λέγοντας: «Δεν μπορείς να κοροϊδεύεις έτσι! Δεν μπορείς να είσαι ο βασιλιάς της απάτης. Έλα να εξηγηθείς αντρίκια. Έχεις εκθέσει δύο κυρίες, δύο γυναίκες».

 «Τι δουλειά είχε ο Σπύρος Μαρτίκας να ανακατευτεί σε αυτό;», λέει στις κάμερες ο Μάριος Πρίαμος και απευθυνόμενος στον Σπύρο Μαρτίκα απαντά: «Εσύ είσαι ο τελευταίος που αφορά»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight