Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

/

Συντάξεις Μαρτίου: Η Καθαρά Δευτέρα φέρνει νωρίτερα την πληρωμή τους

Συντάξεις Μαρτίου: Η Καθαρά Δευτέρα φέρν...

Πότε θα δουν χρήματα οι συνταξιούχοι

Σχεδόν μια εβδομάδα νωρίτερα θα πληρωθούν αυτό το μήνα οι συντάξεις Μαρτίου λόγω της αργίας της Καθαράς Δευτέρας και του «κουτσού» Φλεβάρη.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες πληρωμών:

Την Τετάρτη 22 Φεβρουάριου 2023 θα πληρωθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023 θα γίνει η καταβολή των κύριων και επικουρικών συντάξεων από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.

Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8

Επίσης

Η πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες ημέρες

Την προσοχή στον παγετό εφιστά ο Σάκης Αρναούτογλου, κυρίως τη νύχτα και νωρίς το πρωί σε ολόκληρη την ηπειρωτική χώρα, στην πρόγνωσή του για τον καιρό την Πέμπτη.

Σε παραθαλάσσιες αλλά και σε ορεινές-ημιορεινές περιοχές όπου χιόνισε, κατά τη διάρκεια της Πέμπτης ήλιος θα λιώνει τα χιόνια, τα οποία θα παγώνουν όμως πάλι κατά τη διάρκεια της νύχτας, δημιουργώντας επικίνδυνες συνθήκες για τους οδηγούς.

Στην ανατολική Θεσσαλία, στη βορειοανατολική Στερεά και στη Βόρεια Εύβοια θα σημειώνονται οι πιο δυνατές μπόρες χιονιού και το επόμενο 24ωρο, ενώ στην Κρήτη και στις Κυκλάδες τα φαινόμενα θα πάρουν πιο τοπικό χαρακτήρα με χιονοπτώσεις πάνω από τα 500-600 μέτρα υψόμετρο. Στην κεντρική και ανατολική Στερεά καθώς επίσης και στην ανατολική Πελοπόννησο θα έχουμε κάποιες μπόρες χιονόνερου.

Προς το απόγευμα τα φαινόμενα θα έχουν τάση εξασθένησης.

Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει στη βόρεια Ελλάδα και συννεφιά στην υπόλοιπη χώρα.

Στην Αττική θα υπάρξουν μέχρι και το μεσημέρι μπόρες χιονόνερου και κάποιες μπόρες χιονιού ψηλότερα όμως από ότι τις προηγούμενες ημέρες. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα αρχίσουν να εξασθενούν και στις περισσότερες περιοχές θα σταματήσουν εντελώς. Στην Κεντρική Μακεδονία η Πέμπτη θα κυλήσει με αρκετό ήλιο, τοπικές συννεφιές στα νότια και ξαστεριά τις βραδινές ώρες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις