Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Συνεχίζει να στηρίζει την λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου στην Αιγιάλεια

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Συνεχίζει να...

Δωρεάν μαθήματα στα παιδιά

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με μεγάλη χαρά συνεργάζεται ακόμα μια φορά με την Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων & Αιγιαλείας, αναφέρει με ανακοίνωσή της,

Η κίνηση εντάσσεται στα πλαίσια στήριξης των οικονομικά αδύναμων και άπορων οικογενειών που αδυνατούν να στείλουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά φροντιστήρια προκειμένου να συνεχίσει να λειτουργεί το Κοινωνικό Φροντιστήριο στην Αιγιάλεια και την παρούσα σχολική χρονιά .

Με αυτό το τρόπο θα παρέχονται δωρεάν μαθήματα στα παιδιά που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να ανταπεξέλθουν.

«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας  συνεχίζει και τη νέα χρονιά να στηρίζει δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης με σκοπό τη  δημιουργία ίσων ευκαιριών στην μάθηση σε όλους τους μαθητές. Έχει  μεγάλη σημασία όλα τα παιδιά να αισθάνονται και να είναι ισότιμα , να νιώσουν ότι έχουν τα ίδια εφόδια, και ότι κανένας μαθητής ή μαθήτρια δε  μένει  στο περιθώριο»αναφέρει ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας και αρμόδιος για θέματα δημόσιας υγείας, Χαράλαμπος Μπονάνος.

 

 

Συνάντηση για θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες κομμωτές είχε ο Αντιπεριφερειάρχης, Φ. Ζαΐμης

Με εκπροσώπους του Συλλόγου Κουρέων και Κομμωτών Αχαΐας συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας, Φωκίων Ζαΐμης.

Πρόκειται για ένα δραστήριο σύλλογο με μεγάλη διαδρομή καθώς λειτουργεί από το1868 με τα μέλη του να αυξάνονται κάθε χρόνο, αλλά και ενεργό αφού είναι κοντά στα μέλη του επιλύοντας τα προβλήματα που προκύπτουν μέσα στο απαιτητικό οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον. 

Ο κ. Ζαΐμης ενημερώθηκε για τα βασικά θέματα που απασχολούν τους κομμωτές τα τελευταία χρόνια, όπως η πάταξη της παράνομης υπηρεσίας κατ’ οίκον και η ανάγκη συνεχής επιμόρφωσης μέσα από ευρωπαϊκά εκπαιδευτικά προγράμματα. Στη συνάντηση συμμετείχε ο πρόεδρος του σωματείου, Κωνσταντίνος Τσακριλής, η αντιπρόεδρος, Ρία Ρηγάτου και ο πρόεδρος καλλιτεχνίας, Γιώργος Πετράτος, αναφέρει η ανακοίνωση της Περιφέρειας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις