Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στα δικαστήρια η κοπέλα που συνελήφθη με τους αντεξουσιαστές

Πάτρα: Στα δικαστήρια η κοπέλα που συνελ...

Απολογούνται ξανά σήμερα και αύριο την Τρίτη

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για εγκληματική οργάνωση, ληστείες, κατοχή ναρκωτικών και εκρηκτικών άσκησε η Εισαγγελία Πατρών και στους 7 συλληφθέντες αντιεξουσιαστές. Οι 6 θα απολογηθούν την Τρίτη και η κοπέλα τη Δευτέρα.

Για υπερβολική δίωξη και υπερβολική δικογραφία έκανε λόγο ο δικηγόρος ορισμένων εκ των κατηγορουμένων, Χρήστος Τσόλκας.

Στις 9.30 το βράδυ της Πέμπτης, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, έγινε η μεταγωγή από το Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού, στην Εισαγγελία της Πάτρας, των 7 συλληφθέντων που κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και δραστηριοποιούνταν στη διάπραξη ένοπλων ληστειών, κλοπών μοτοσυκλετών, καθώς και στην καλλιέργεια και πώληση κάνναβης στην Πάτρα.

Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Πατρών, βρίσκονταν συγγενείς των συλληφθέντων καθώς και τριάντα αλληλέγγυοι αντιεξουσιαστές οι οποίοι φώναζαν συνθήματα υπέρ τους. Ο φάκελος της δικογραφίας ήταν ογκοδέστατος. Οι κατηγορούμενοι είχαν καλύψει τα πρόσωπά τους με μάσκες ενώ φορούσαν και κουκούλες.

Σε γκαράζ στην Αγυιά εγκατέλειπαν τα κλεμμένα δίκυκλα

Έκπληκτοι οι κάτοικοι πολυκατοικίας στην περιοχή της Αγυιάς, είδαν χθες το πρωί στις 7, άνδρες της Ασφάλειας να «ξεσκονίζουν» ένα από τα γκαράζ και να παίρνουν μαζί τους αντικείμενα που βρέθηκαν εντός, τα οποία όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, ήταν «εργαλεία» για εγκλήματα (κάποιοι αυτόπτες κάνουν λόγο για ρούχα, περούκες, κράνη, ακόμη και όπλα κ.α.).

Λίγη ώρα αργότερα πληροφορήθηκαν ότι το ισόγειο γκαράζ της πολυκατοικίας τους ήταν ο χώρος στάθμευσης που χρησιμοποιούσαν τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης τα οποία διέπρατταν κλοπές μοτοσυκλετών και ένοπλες ληστείες, ενώ παράλληλα δραστηριοποιούνταν στην καλλιέργεια και πώληση κάνναβης. 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις