Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα- Ληστείες: Αυτό είναι το γκαράζ στην Αγυιά όπου εγκατέλειπαν τα κλεμμένα δίκυκλα που χρησιμοποιούσαν

Πάτρα- Ληστείες: Αυτό είναι το γκαράζ στ...

Eίδαν χθες το πρωί στις 7, άνδρες της Ασφάλειας να «ξεσκονίζουν» ένα από τα γκαράζ και να παίρνουν μαζί τους αντικείμενα που βρέθηκαν εντός

Έκπληκτοι οι κάτοικοι πολυκατοικίας στην περιοχή της Αγυιάς, είδαν χθες το πρωί στις 7, άνδρες της Ασφάλειας να «ξεσκονίζουν» ένα από τα γκαράζ και να παίρνουν μαζί τους αντικείμενα που βρέθηκαν εντός, τα οποία όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, ήταν «εργαλεία» για εγκλήματα (κάποιοι αυτόπτες κάνουν λόγο για ρούχα, περούκες, κράνη, ακόμη και όπλα κ.α.).

Λίγη ώρα αργότερα πληροφορήθηκαν ότι το ισόγειο γκαράζ της πολυκατοικίας τους ήταν ο χώρος στάθμευσης που χρησιμοποιούσαν τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης τα οποία κατηγορούνται ότι διέπρατταν κλοπές μοτοσυκλετών και ένοπλες ληστείες, ενώ παράλληλα δραστηριοποιούνταν στην καλλιέργεια και πώληση κάνναβης.
Τα νεαρά μέλη που έβλεπαν πολλές φορές να μπαινοβγαίνουν στο γκαράζ, να κάθονται έξω από αυτό η ακόμη και στις σκάλες της πολυκατοικίας και να συνομιλούν, δεν ήταν ως φαίνεται και τόσο υπεράνω υποψίας. Στο συγκεκριμένο γκαράζ μάλιστα όπως λένε, έκανε συχνά πυκνά εμφανίσεις ο συλληφθείς γιος του μέλους της 17 Νοέμβρη ενώ ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό ποιος το είχε νοικιάσει.

Στο συγκεκριμένο γκαράζ σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr φυλάσσονταν δίκυκλα που τα μέλη της σπείρας χρησιμοποιούσαν για να φτάσουν στο χώρο των ληστειών και τα οποία άρπαζαν από σημεία που βρίσκονταν κοντά στα 9 σπίτια - καβάτζες που χρησιμοποιούσαν για τις «δουλειές» τους.
Αφού έκαναν τις ληστείες, εγκατέλειπαν το δίκυκλο- μέσο διαφυγής συνήθως στο γκαράζ στην περιοχή της Αγυιάς, άλλαζαν ρούχα και διέφευγαν με διαφορετικό όχημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε πολύ μικρή απόσταση από το συγκεκριμένο γκαράζ βρίσκεται το σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης το οποίο είχαε πρόσφατα μπει στο στόχαστρο.
Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε 9 σπίτια καθώς και στο χώρο στάθμευσης της Αγυιάς, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

2 πιστόλια, αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός αποτελούμενος από 274 γρ. C4, πυροκροτητή και βραδύκαυστο φιτίλι, περούκες, κράνη, περιλαίμια, κουκούλες, αντιασφυξιογόνες μάσκες καθώς και ρουχισμός που χρησιμοποιήθηκε στην τέλεση πράξεων, βιβλία με περιεχόμενο που αφορά στην αναρχία και την τρομοκρατία, ιδιόχειρες σημειώσεις με σχεδιασμό εγκληματικών πράξεων, πρώτες ύλες για την κατασκευή μολότοφ, ασύρματοι πομποδέκτες, πλήθος ψηφιακών πειστηρίων (κινητά τηλέφωνα, φορητοί υπολογιστές), 2.150 ευρώ, εγκαταστάσεις υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης σε κατάλληλα διαμορφωμένους εσωτερικούς χώρους, 17 κιλά και 996 γραμμάρια κάνναβης καθώς και -77- δενδρύλλια κάνναβης.
«Γίναμε γιάφκα» έλεγαν χαριτολογώντας οι κάτοικοι της πολυκατοικίας στο thebest.gr χωρίς ακόμη να μπορούν να πιστέψουν δίπλα σε τι έπαιζαν τα παιδιά τους.

Πρόκειται για μια πολυκατοικία η οποία βρίσκεται σε χώρο από τον οποίο διέρχονται συνεχώς παιδιά καθώς γειτνιάζει με νηπιαγωγεία και φροντιστήρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έκτακτο δελτίο: Χαλάει ο καιρός από το βράδυ- Διαδοχικά κύματα κακοκαιρίας

Μοσχάτο: «Θα σε σκοτώσω είμαι αποφασισμένη» – Βίντεο ντοκουμέντο

Πατρινό Καρναβάλι: Ακούσατε, ακούσατε! Στους δρόμους η τελάλισσα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις