Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πώς και που "πιάστηκαν" οι αντεξουσιαστές με όπλα κι εκρηκτικά

Πάτρα: Πώς και που "πιάστηκαν"...

Δείτε ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Επτά άτομα, έξι άνδρες και μία γυναίκα συνελήφθησαν από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σε συντονισμένη επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε από τις πρωινές ώρες της Τετάρτης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι δύο εκ των συλληφθέντων φέρονται ως εμπλεκόμενοι σε σειρά ληστειών σε υποκαταστήματα τραπεζών και των ΕΛΤΑ, αλλά και σε σούπερ μάρκετ, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο ένας από αυτούς είναι ο γιος καταδικασθέντα για συμμετοχή στη "17 Νοέμβρη".Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές αναζητούνται δύο ακόμη άτομα

Στις έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια των συλληφθέντων εντοπίστηκαν όπλα και πυρομαχικά, περίπου 250 γραμμάρια του ισχυρού εκρηκτικού C4 και ένας πυροκροτητής, υλικά μεταμφιέσεως, ασύρματοι και 2.150 ευρώ.

Πάτρα: Γιος καταδικασμένου μέλους της 17Ν ένας από τους 7 συλληφθέντες της συμμορίας για ληστείες

Εντοπίστηκαν, επίσης, τέσσερα εργαστήρια υδροπονικής κάνναβης και 18 κιλά του ναρκωτικού σε αποξηραμένη μορφή, όπως και ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι οποίοι θα αποσταλούν για ανάλυση του περιεχομένου τους στη διεύθυνση εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛΑΣ.

Οι συλλήψεις 6 ανδρών και μιας γυναίκας έγιναν κατά τη χθεσινή, ευρείας κλίμακας, επιχείρηση που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σε διάφορες περιοχές. Δυο άτομα που φέρεται πως είχαν αρχηγικό ρόλο, συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Τετάρτης και ενώ επέστρεφαν στα σπίτια τους, με τους αστυνομικούς να κατάσχουν άμεσα τα κινητά τους τηλέφωνα, αποτρέποντας το ενδεχόμενο πιθανής επικοινωνίας με τους συνεργούς τους.

Η πλειοψηφία των συλληφθέντων έχουν απασχολήσει τις Αρχές για συμμετοχή σε επεισόδια του αντιεξουσιαστικού χώρου. Μεταξύ αυτών βρίσκονται φοιτητές του Πανεπιστήμιου Πατρών με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία και τη Θεσπρωτία, ενώ η 35χρονη είναι σύντροφος ενός εκ των κατηγορουμένων. Ολοι έχουν απασχολήσει τις τοπικές διωκτικές Αρχές για διάφορα αδικήματα κατά το παρελθόν.

 

Σε βάρος των συλληφθέντων έχει σχηματισθεί δικογραφία για ληστείες, διακεκριμένες κλοπές, ναρκωτικά, παραβάσεις του νόμου περί όπλων και εκρηκτικών και παράβαση της νομοθεσίας για τις ραδιοσυχνότητες, καθώς είχαν στην κατοχή τους ασυρμάτους συντονισμένους στις συχνότητες της αστυνομίας. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές αναζητούνται δύο ακόμη άτομα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις