Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Κωνσταντίνα Κοτσομητοπούλου & Λίνα Μαραγκού - H πιο ευτυχισμένη ημέρα μιας γυναίκας είναι oικογενειακή υπόθεση

Κωνσταντίνα Κοτσομητοπούλου & Λίνα Μ...

Ο νυφικός οίκος Κοτσομητοπούλου - Μαραγκού διαθέτει ορισμένα από τα πιο δυνατά brands παγκοσμίως

Το νυφικό είναι η τέχνη της «μετάφρασης» μιας προσωπικής ιστορίας, η απόδοση ύφους και συναισθημάτων, η προσδοκία ευτυχίας που ντύνεται στο ύφασμα και τα λαμπερά υλικά που το καθιστούν πολύτιμο. Ένας κόσμος, σχεδόν μαγικός, ο οποίος έχει τα δικά του μυστικά και απαιτεί, όπως όλες οι τέχνες, ταλέντο!

Η Κωνσταντίνα Κοτσομητοπούλου, έχει αποδείξει στη διάρκεια των χρόνων ότι μπορεί να «αγγίξει» με φαντασία, τρυφερότητα, γνώση και μια… πινελιά ανατροπής, την πιο ευτυχισμένη ημέρα μιας γυναίκας, εξατομικεύοντας το νυφικό, στη βάση της υψηλής αισθητικής αρμονίας που χαρακτηρίζει όλες τις επιλογές και τις προτάσεις της. Όταν κάτι το αγαπάς πολύ, μοιραία το μεταλαμπαδεύεις με έναν τρόπο αθόρυβο, σχεδόν ασυναίσθητα, σε όποιον σε παρακολουθεί να δημιουργείς, να εμπνέεσαι και να εμπνέεις. Πολλώ δε μάλλον, στην ίδια σου την κόρη. Κάπως έτσι, η Λίνα Μαραγκού, μεγαλωμένη στον οίκο νυφικών της μητέρας της, απέκτησε όλες εκείνες τις εικόνες και τις εμπειρίες που θα την έβγαζαν στον ίδιο δρόμο, αλλά με το δικό της στίγμα.

«Η μητέρα μου το 2005 άνοιξε το πρώτο της κατάστημα νυφικών στο στενό της Γκότση. Ήταν ένα μικρό μαγαζί με οβάλ βιτρίνες, θύμιζε κάτι από Παρίσι» μας λέει η Λίνα η οποία σήμερα είναι συνοδοιπόρος και συνεργάτης της Κωνσταντίνας Κοτσομητοπούλου στον οίκο νυφικών  τον οποίο ξεκίνησε κάποτε να… σκιτσάρει το δικό της μέλλον.

«Μεγάλωσα εκεί μέσα, έβλεπα το πάθος της για αυτή τη δουλειά και ήθελα να την ακολουθήσω. Στο γραφείο της ζωγράφιζα, έβγαζα τις κολεξιόν μου. Αυτό κάποια στιγμή με οδήγησε στο εργαστήριο ζωγραφικής Θεμιστοκλέους και Βανταράκη και έπειτα στο να δώσω εξετάσεις και να περάσω στη Σχολή Καλών Τεχνών της Φλώρινας».

Το «μικρόβιο» του ρούχου ωστόσο είχε ήδη καλλιεργηθεί και απαιτούσε άμεση έκφραση. «Η αγάπη μου για το ρούχο ήταν πράγματι μεγάλη. Μετακόμισα έτσι στην Αθήνα. Έμεινα στο Κουκάκι δίπλα στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου και γράφτηκα σε δύο σχολές από τις οποίες πήρα πτυχίο. Τα πρωινά παρακολουθούσα σχέδιο και πατρόν στη σχολή Βελουδάκη ενώ το απόγευμα έφτιαχνα χειροποίητα παπούτσια στη σχολή του Απόστολου Κουλουμάση» λέει η Λίνα καθώς θυμάται τα πρώτα της βήματα, σε ένα τομέα που δεν είχε τότε φανταστεί ότι μπορεί να την μαγνητίσει. «Αυτό με τα παπούτσια ξεκίνησε για πλάκα, γρήγορα όμως όταν έφτιαξα το πρώτο μου παπούτσι, μου φάνηκε μαγικό! Έφτιαχνα λοιπόν κάθε εβδομάδα τουλάχιστον ένα με σκοπό να βγαίνω έξω και να τα δείχνω στους φίλους μου».

Αυτό το πρώτο νυφικό παπούτσι τελικά ίσως και να ήταν… μαγικό αφού άνοιξε ένα νέο, εντελώς ανέλπιστο δρόμο. «Αποφάσισα τότε να φτιάξω νυφικά παπούτσια αφού είχαμε και την οικογενειακή επιχείρηση με σκοπό να τα πουλάω στο κατάστημα της μητέρας μου. Η μια πελάτισσα έφερνε την άλλη, όλες έλεγαν για τη ποιότητα και για την άνεση. Αυτό ήταν ένα πολύ καλό σημάδι ώστε να ξεκινήσω να τα φτιάχνω πάνω τους, παίρνοντάς τους τα μέτρα και φτιάχνοντας κάτι μόνο για αυτές. Το 2018 έφτιαξα παπούτσια και στη Μαρία Λεπίδα για τον διαγωνισμό Μις Κόσμος στη Κίνα» λέει με ενθουσιασμό η Λίνα Μαραγκού και εξηγεί ότι η μητέρα της, ως γνώστης του αντικειμένου, την βοήθησε αρκετά και στο κομμάτι της αισθητικής αλλά και στο κομμάτι της πώλησης. «Είναι πάντα δίπλα μου. Έχοντας ντύσει χιλιάδες νύφες με συγκινεί που όταν τη βλέπουν στο κατάστημα, την ευχαριστούν μέχρι και τώρα, μετά από πολλά χρόνια» λέει.

Ο νυφικός οίκος Κοτσομητοπούλου- Μαραγκού, πλέον διαθέτει ορισμένα από τα πιο δυνατά brands παγκοσμίως: JUSTIN ALEXANDER, DEMETRIOS, LILLIAN WEST , PLATINUM , SIGNATURE , SINCERITY. «Ο κόσμος που μας προτιμά θέλει να έχει ένα αποτέλεσμα άρτιο από την αρχή μέχρι το τέλος. Έχουμε επενδύσει στη ποιότητα και στην άνεση της νύφης και στο χορό πιστεύοντας ότι ένας γάμος δεν είναι μόνο το μυστήριο αλλά ένα συνολικό αποτέλεσμα. Η καλύτερη επιβράβευση για μας είναι ο κόσμος που γυρίζει με χαμόγελο πίσω και μας λέει να αναλάβουμε κάποιο δικό του πρόσωπο» καταλήγει η Λίνα που με τη νιότη και τη φρεσκάδα της, πηγαίνει πλέον τον γνωστό οίκο νυφικών ένα βήμα πιο πέρα, έχοντας πάντα δίπλα της την έμπειρη μητέρα της ως πολύτιμο οδηγό και το ταλέντο της ως απόδειξη ότι το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά και δημιουργεί ένα νέο, εξίσου καρποφόρο…δέντρο.

 

Info

Μαιζώνος 10 Πάτρα

τηλ.: 2610 279410

www.kotsomitopoulou.gr

Instagram: @ck_bridal

Facebook: Κωνσταντίνα Κοτσομητοπούλου Νυφικά Πάτρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View