Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στον Άρειο Πάγο η υπόθεση της μικρής Μελίνας

Στον Άρειο Πάγο η υπόθεση της μικρής Μελίνας

Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου άσκησε αναίρεση

Στον Άρειο Πάγο και συγκεκριμένα στο Ποινικό του Τμήμα κρίνεται η υπόθεση θανάτου της 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Κρήτης τον Δεκέμβριο του 2015 σε χειρουργική επέμβαση ρουτίνας.

Μετά την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου τον περασμένο Νοέμβριο, ασκήθηκε αναίρεση από αντεισαγγελέα του Ανωτάτου Δικαστηρίου στην απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Ανατολικής Κρήτης για τον θάνατο της 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη, ως προς το σκέλος εκείνο που απορρίφθηκε ως απαράδεκτη η έφεση που είχε ασκήσει ο εισαγγελέας Κρήτης.

 Η έφεση στρεφόταν κατά της πρωτόδικης απόφασης με την οποία αθωώθηκε η κατηγορούμενη στην υπόθεση αυτή, η αναισθησιολόγος Νεκταρία Πολάκη, η οποία κατηγορείτο για ανθρωποκτονία από αμέλεια για τον θάνατο της Μελίνας.

Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στην αναίρεσή της επισημαίνει ότι ήταν πλήρης και εμπεριστατωμένη, όπως απαιτεί το Σύνταγμα και η ποινική νομοθεσία, η έφεση του εισαγγελέα Κρήτης κατά της πρωτόδικης απόφασης.

Την οριστική απόφαση για το εάν η κατηγορούμενη θα καθίσει εκ νέου στο εδώλιο για το θάνατο της μικρής Μελίνας θα λάβει το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις