Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Εντυπωσιακή στα Knockout του The Voice η Πατρινή Χρυσάνθη Παναγιωτακοπούλου

Εντυπωσιακή στα Knockout του The Voice η...

Ωστόσο από την τριάδα της δεν ήταν αυτή που πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση από τον κόουτς της, Πάνο Μουζουράκη

Με τα knockouts συνέχισε όπως είδαμε το μουσικό, τραγουδιστικό σώου The Voice of Greece & το περασμένο Σάββατο 14/1/2023 και όπως ήταν φυσικό, ο συναγωνισμός ήταν μεγάλος μεταξύ των υποψηφίων.

Από την ομάδα του coach Πάνου Μουζουράκη, είδαμε να εμφανίζεται η 25χρονη νεαρή ερμηνεύτρια από την Πάτρα, Χρυσάνθη Παναγιωτακοπούλου, η οποία ωστόσο δεν μπόρεσε από τη δική της τριάδα να είναι αυτή που πήρε το εισιτήριο του κόουτς της για την επόμενη φάση των battles παρότι ήταν εντυπωσιακή.

Να θυμίσουμε πως η Χρυσάνθη Παναγιωτακοπούλου είχε ερμηνεύσει στις blind auditions, το τραγούδι της Μαρινέλλας "Τι έκανα για πάρτη μου" και είχε πάει στην ομάδα του Πάνου Μουζουράκη. Η κοπέλα που έχει ήδη πραγματοποιήσει και επιτυχημένες μουσικές εμφανίσεις στο θερινό Χάραμα στην Πάτρα, είναι & φοιτήτρια του τμήματος Διοίκησης και Οργάνωσης του Πανεπιστημίου Πατρών, και μιλάει τρεις γλώσσες, αγγλικά, γαλλικά και ρωσικά.

Και στη φάση των Knockout η Χρυσάνθη Παναγιωτακοπούλου διαγωνίστηκε με ελληνικό κομμάτι.

Στο πλαίσιο του λαμπερού σόου του Σκάι, είδαμε και μία ανατρεπτική συνάντηση επίς σκηνής του Κωνσταντίνου Αργυρού με τον Good Job Nicky που είναι ο μικρότερος γιος του Γιάννη Πάριου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight