Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Καρδίτσα: Θρήνος για τον θάνατο του 20χρονου ποδοσφαιριστή από ανακοπή καρδιάς

Καρδίτσα: Θρήνος για τον θάνατο του 20χρ...

Ανείπωτος πόνος και πάλι για ένα νέο παιδί

Συγκλονίζει η τραγωδία στην Καρδίτσα με έναν 20χρονο ποδοσφαιριστή να χάνει τη ζωή του από ανακοπή καρδιάς κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Καραϊσκάκης Μαυρομματίου – Δόξα Αμπέλου.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχασε τις αισθήσεις του μέσα στον αγωνιστικό χώρο γύρω στο 15ο λεπτό και αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του Μουζακίου από τον ΕΚΑΒ και στη συνέχεια στο νοσοκομείο της Καρδίτσας.

Δυστυχώς όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή με αποτέλεσμα να βυθιστεί στο πένθος η Καρδίτσα και το τοπικό ποδόσφαιρο. Μάλιστα αναβλήθηκαν άμεσα όλα τα παιχνίδια του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος της Καρδίτσας, που ήταν προγραμματισμένα για σήμερα (15/01) Κυριακή.

«Έπαθε ξαφνικά ανακοπή και έσβησε»
Συγκλονισμένος ένας συγγενής του 20χρονου δηλώνει πως «το παιδί μας έφυγε από τη ζωή τελείως ξαφνικά. Ήταν πολύ καλά. Δεν γνωρίζαμε να έχει πρόβλημα υγείας. Και δούλευε και ποδόσφαιρο έπαιζε. Όλα καλά ήταν. Τώρα το μεσημέρι πήγε να παίξει ποδόσφαιρο και έσβησε. Δεν τον χτύπησε κανείς, δεν προκλήθηκε από κάποιον όλο αυτό. Έπαθε ξαφνικά ανακοπή και έσβησε».

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports