Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

Πολικά, μίνιμαλ, φλούο, ροζ κ.α. Τα διεθνή trends στα χριστουγεννιάτικα δέντρα φέτος

Πολικά, μίνιμαλ, φλούο, ροζ κ.α. Τα διεθ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Τί προτάθηκε στην αγορά και στα εξειδικευμένα περιοδικά διακόσμησης για το στολισμό

Τί διαπιστώθηκε φέτος από την ευρύτερη αγορά εποχιακών εορταστικών ειδών αλλά και τις αναφορές σε διάσημα περιοδικά διακόσμησης για τα φετινά χριστουγεννιάτικα δέντρα; Ναι, υπάρχει και εδώ μόδα πέρα από τις κλασικές,πατροπαράδοτες συνταγές. Σας έχουμε το must- have décor του Christmas tree, δείτε εάν ανήκετε σε κάποια κατηγορία! Δύσκολα βγαίνει κάτι καλαίσθητο αν μπλέκετε χωρίς σκεπτικό τα πάντα.

 Πάντα δεσπόζουν τα διαχρονικά χρώματα κόκκινο, λευκό, πράσινο. Πρόκειται για μια ακλόνητη new country επιλογή που παραμένει δημοφιλής όσα χρόνια κι αν περάσουν. Ταυτόχρονα αρέσουν πολύ οι μονοχρωμίες σαν αποτέλεσμα με κορυφαία την «glam gold» καθώς το χρυσό έχει επιστρέψει γενικότερα στη διακόσμηση του σπιτιού λόγω της εμμονής με το art deco.

Η τάση του πάγου, του πολικού style της ανταρκτικής, του σπιτιού του Αι Βασίλη. Η ψευδαίσθηση του χιονιού αποτελεί από μόνη της μια καθιερωμένη και πολύ αγαπημένη τάση.

Τα έντονα χρώματα της μόδας όπως το ροζ και το πράσινο έχουν κερδίσει πολύ κόσμο. Πολλά στολίδια κυκλοφορούν σε αυτούς τους επίκαιρους τόνους οπότε είναι μια νέα pop παλέτα που κατακλύζει τα κλαριά. Ταυτόχρονα συναντάμε και αρκετά φλούο, barbie pink και το εφέ του rainbow ντεγκραντέ.

Νεωτερισμοί και στα υλικά. Ανεβαίνουν στα δέντρα ρομαντικά λουλούδια και φτερά χαρίζοντας τους μια αύρα couture. Τα τρισδιάστατα αυτά στοιχεία κατέβασαν στο street style την υψηλή ραπτική οπότε εισέβαλαν και στο σαλόνι μας.

Σύγχρονη λιτότητα με αφαιρετικό ντεκόρ. Επαναλαμβάνεις τα ίδια στοιχεία αραιά, βάζεις μόνο φωτάκια κλπ Καθόλου «φόρτωμα», μίνιμαλ λογική.

Τα χαρωπά «candy» παιδικά δέντρα με αναφορές σε παιχνίδια και ζαχαρωτά. Καραμελίτσες, γιρλάντες κλπ έχουν κάτι από παιδότοπο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View