Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Nαι, όλοι βλέπουν «Glass Onion», αλλά πολλές οι καρικατούρες και Σπέτσες πουθενά

Nαι, όλοι βλέπουν «Glass Onion», αλλά πο...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η gay εκδοχή του Πουαρό, το μεταμορφωμένο σε τεχνολογικό εξάμβλωμα Amanzoe και τα λίγα δευτερόλεπτα με τον μοναδικό Χιου Γκραντ δεν ήταν αρκετά για να μας κατακτήσουν

«Χαμός» με την τηλεθέαση του κωμικού θρίλερ μυστηρίου Glass Onion με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Γκρεγκ και φόντο τον Αργοσαρωνικό. Ταχύτατα, η ταινία με το all star cast εξασφάλισε την πρώτη θέση στην εβδομαδιαία κατάταξη του Netflix από το πρώτο Σαββατοκύριακο προβολής. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν, την εβδομάδα 19 - 25 Δεκεμβρίου, κατέγραψε 82,1 εκατομμύρια ώρες προβολής, παρότι ήταν διαθέσιμο μόνο τις τρεις τελευταίες ημέρες (έκανε πρεμιέρα στις 23 /12), που σημαίνει ότι το παρακολούθησαν 35 εκατομμύρια σπίτια.

Αν και στην κορυφή, το «Glass Onion: A Knives Out Mystery» βρίσκεται πάντως στην 6η θέση όσον αφορά την τηλεθέαση κινηματογραφικής πρεμιέρας στο Netflix. Το παρακολουθήσαμε κι εμείς αλλά θα το χαρακτηρίζαμε μια διασκεδαστική «αμερικανιά», ένα εύπεπτο σατιρικό αίνιγμα, όπου βλέπεις συγκεντρωμένους a- list ηθοποιούς του Χόλιγουντ να ενσαρκώνουν καρικατούρες του εαυτού τους. Κάποια γενικά, θαλασσινά  πλάνα φαίνονται από Σπέτσες και Πορτοχέλι , κυρίως βλέπουμε το ξενοδοχείο Ποσειδώνιο, με τη δράση να επικεντρώνεται στο Amanzoe που έχει μετατραπεί σε high tech «κάστρο» με θόλο ένα γυάλινο κρεμμύδι.

Υποτίθεται πως σε αυτό το sequel δεσπόζει η μορφή του ερευνητή Μπενουά Μπλανκ, μια αστεία εκδοχή του Ηρακλή Πουαρό. Ο ντεντέκτιβ είναι ένας αυτοσαρκαστικός gay με εφαρμοστά ρούχα, φουλάρια, καπέλα, ριγέ συνολάκια κλπ που λύνει μεμιάς τα δολοφονικά αινίγματα. Αυτή τη φορά, στη δεύτερη η περιπέτειά του, εμφανίζεται ανάμεσα στους φίλους του δισεκατομμυριούχου τεχνολογίας Μάιλς Μπρον (Έντουαρντ Νόρτον), ο οποίος τους καλεί στο ιδιωτικό νησί του για ένα σαββατοκύριακο. Η ετερόκλητη συντροφιά, η πολιτικός (Κάθριν Χαν), ο επιστήμονας (Λέσλι Όντομ), ο youtuber (Ντέιβ Μπαουτίστα) μαζί με τη νεαρή φίλη του (Μάντελιν Κλάιν), η ξεπεσμένη fashionista (Κέϊτ Χάντσον) και η εκδικητική πρώην συνεργάτιδα του οικοδεσπότη (Τζανέλ Μονέ) είναι ύποπτη δολοφονίας σε super hi-tech περιβάλλον. Οσο κι αν λανσάρεται ως μεγάλη επιτυχία, δεν θα λέγαμε πως μας άρεσε… Δεν έχει τελικά καθόλου Ελλάδα- αναφέρεται μάλιστα πως το μέρος είναι στο Ιόνιο ενώ αυτοί ρόλοι «μεταμφίεσης» δεν μας έκαναν και τόσο να γελάσουμε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View