Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Kardashians Christmas Party: Όταν το dress code είναι ασορτί με super έπαυλη στο L.A

Kardashians Christmas Party: Όταν το dre...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Κόκκινο και metallics κυριάρχησαν στο καθιερωμένο event της πασίγνωστης φαμίλιας

Δεν έλειψε ούτε φέτος το περίφημο Christmas party της πασίγνωστης οικογένειας των Καρντάσιαν. Οι βασίλισσες της reality tv πόσταραν άλλωστε αμέτρητα βίντεο και φωτογραφίες στα social media για να το προβάλουν στο έπακρο. Πλαισιωμένες από τα παιδιά τους και στενούς φίλους, γιόρτασαν στο σπίτι της Κόρτνει στη γνώριμη περιοχή Καλαμπάσας του Λος Αντζελες με θέμα το κόκκινο χρώμα. Μάλιστα, φρόντισαν να ταιριάξουν τα ρούχα τους με το γενικό διάκοσμο που βασιζόταν σε κατακόκκινα έλατα, και παραμυθένια παιχνίδια με άφθονη σοκολάτα. Το τραγούδι της 9χρονης κόρης της Κιμ, Νορθ Γουέστ με την 47χρονη Αυστραλή μουσικό Sia μέσα σε μια κατασκευή που μοιάζει σαν πελώριο κουτί δώρου έκανε το γύρω του κόσμου ταχύτατα. Η 42χρονη περήφανη μαμά είχε ξαναγίνει μελαχρινή και λαμποκοπούσε με εφαρμοστή τουαλέτα Versace σε ασημί ενώ τα παιδιά της Νορθ, Σικάγο, Σεντ, Ψαλμ  ήταν ντυμένα επίσης σε metallics με ετικέτες Versace και Prada.

H Kρις Τζένερ εμφανιστηκε στο event με κόκκινη vintage δημιουργία Valentino με μακριά μανίκια και γεμάτη βολάν ενώ η καλλονή Κένταλ Τζένερ φόρεσε αστραφτερό στράπλες μάξι του ίδιου οίκου επίσης κόκκινο. Η Κάιλι διάλεξε ασπρόμαυρο lingerie dress του οίκου Mugler με την κόρη της  Στόρμι ντυμένη ασορτί. Κρεμ sexy διαφάνεια φόρεσε η Κόρτνει.

Η πολύ ανανεωμένη Κλόε διέθετε εικόνα super star: Bustier τουαλέτα με ντραπέ λεπτομέρειες και πελώριο σκίσιμο του Nicolas Jebran από κόκκινο σατέν clutch bag  της Judith Leiber Couture, ψηλοτάκουνα Gianvito Rossi και εκθαμβωτικά διαμάντια Lorraine Schwartz. Η κόρη της Τρου φορούσε La Roxx.

 

.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View