Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Ο απόλυτος οδηγός κοσμημάτων για δώρο την Πρωτοχρονιά

Ο απόλυτος οδηγός κοσμημάτων για δώρο τη...

Από τους υπεύθυνους του αγαπημένου μας 7epta

Η Πρωτοχρονιά είναι προ των πυλών και αν έχεις και εσύ μπερδευτεί με το τι δώρο να πάρεις για την αγαπημένη ή τον αγαπημένο σου, αυτό το άρθρο είναι για σένα!

Δίχως έκπληξη, τα κοσμήματα αποτελούν ανέκαθεν μία από τις καλύτερες επιλογές δώρων, χάρη στην κομψότητα, τη σημασία και τη διαχρονικότητά τους. Και παρ’ ότι “Diamonds are a girl’s best friend” μπορείς σίγουρα να βρεις πολλές επιλογές για όλα τα γούστα!

Παρακάτω ακολουθούν βασικές συμβουλές για το πώς να διαλέξεις έξυπνα και χωρίς στρες το επόμενο κόσμημα που θα κάνεις δώρο.

 

1.      Τι τύπος κοσμήματος είναι;

Ξεκίνα με βάση το τι είδους κοσμήματα φοράει συνήθως το άτομο για το οποίο αναζητάς δώρο. Αν μιλάμε για γυναίκα, είναι τύπος των σκουλαρικιών ή μήπως των δαχτυλιδιών; Αντίστοιχα για τους άνδρες, τι είναι πιο πιθανό να τον «βλέπεις» να φοράει, ένα δαχτυλίδι ή ένα βραχιόλι; Σε κάθε περίπτωση, αν δεν είσαι σίγουρος, καλύτερα στόχευσε σε κάτι πιο διαχρονικό όπως ένα minimal κολιέ ή βραχιόλι αντίστοιχα.

2.      Χρυσό ή ασήμι;

Είναι εντυπωσιακό το πόσοι άνθρωποι (ιδίως γυναίκες) θα επιμείνουν πολύ σε ένα από τα δύο «στρατόπεδα» γι’ αυτό και έχει σημασία να παρατηρήσετε τι φοράει πιο συχνά το άτομο που θα δεχτεί το δώρο. Σε κάθε περίπτωση, μάθε ότι το κίτρινο χρυσό επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο μετά από δύο σχεδόν δεκαετίες όπου το ασήμι και ο λευκόχρυσος «έπαιζαν» πολύ. Ωστόσο, ένα ασημένιο κόσμημα με μία καλή επιχρύσωση που δε θα ξεφτίσει είναι πάντα μια επιλογή και μάλιστα πιο οικονομική.

3.      Minimal ή με λάμψη

Ανάλογα με το στυλ ντυσίματος μπορεί κανείς να καταλάβει αν πρόκειται για ένα άτομο που θα εκτιμούσε περισσότερο τις απλές, λιτές γραμμές ή κάποιον που του αρέσει να ξεχωρίζει με πιο ιδιαίτερα κοσμήματα με πέτρες. Στην πρώτη περίπτωση, καλύτερα να αποφύγεις τις πέτρες και να επενδύσεις σε ένα καλό χρυσό κόσμημα σε αυστηρή γραμμή ή ένα κολιέ με ένα διακριτικό σειρέ πετρών. Στη δεύτερη περίπτωση, θα πρέπει να αποφασίσεις και για το είδος των πετρών: θα είναι κάτι κλασσικό όπως μία ροζέτα με μπλε και λευκά ζιργκόν ή κάτι πιο παιχνιδιάρικο και χρωματιστό όπως ένα δαχτυλίδι με μία εντυπωσιακή πράσινη τουρμαλίνη;

Αν όλα αυτά σε μπερδεύουν, μη χάνεις άλλο χρόνο και επισκέψου το 7epta για να βρείτε μαζί το ιδανικό χειροποίητο δώρο κόσμημα που θα ταιριάξει στην αγαπημένη ή τον αγαπημένο σου!

_

7epta – Χώρος Δημιουργίας χειροποίητου κοσμήματος

Σαχτούρη 21, Πάτρα | 2610 225 470 | website | facebook | instagram

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View