Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Χριστουγεννιάτικη δωροέκθεση λειτουργεί στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου

Πάτρα: Χριστουγεννιάτικη δωροέκθεση λειτ...

Την Τετάρτη 21/12/2022 το απόγευμα θα μιλήσει στο ναό ο πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεως π. Αρτέμιος Αργυρόπουλος με θέμα «Χριστός γεννάται δοξάσατε»

Με κεντρικό σύνθημα «κανείς νηστικός τα φετινά Χριστούγεννα», πραγματοποιείται γιορτινή δωροέκθεση μπροστά από τον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου Πατρών και τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της ενορίας του Αγίου Νικολάου. Οι ώρες λειτουργίας της Χριστουγεννιάτικης δωροέκθεσης είναι 10 το πρωί με 1 το μεσημέρι και 5 το απόγευμα με 8 το βράδυ.

Στο μεταξύ τις μέρες αυτές στην ενορία του Αγ. Νικολάου γίνονται και εκδηλώσεις ενώ το βράδυ της Δευτέρας 19/12 εψάλη ιερά αγρυπνία στο ιερό παρεκκλήσι των Εισοδίων της Θεοτόκου που ανήκει στην ενορία, επί τη μνήμη του ιερομάρτυρος Ιγνατίου του Θεοφόρου. Στο παρεκκλήσι των Εισοδίων η Β’ Αγία Τράπεζα είναι αφιερωμένη επ΄ονόματι του Αγίου Ιγνατίου.

Την Τετάρτη 21/12 στις 5 το απόγευμα θα ψαλεί παράκληση στον άγιο Νικόλαο και θα ακολουθήσει το μυστήριο του ιερού ευχελαίου, στο ναό του Αγίου Νικολάου ενώ κατόπιν έχει προγραμματιστεί ομιλία από τον αρχιμανδρίτη π. Αρτέμιο Αργυρόπουλο, πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών και ηγούμενο της ιεράς μονής των Αγίων Πάντων στο Βελιμάχι Τριταίας. Το θέμα της ομιλίας του είναι «Χριστός γεννάται δοξάσατε».

Τέλος την Πέμπτη 22/12 στις 6 με 8 το απόγευμα θα τελεστεί η ακολουθία Μεγάλες Βασιλικές Ώρες των Χριστουγέννων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις